Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EZ az oldal kamu lenne? Nem...

EZ az oldal kamu lenne? Nem az eredeti CAT oldala ez?

Figyelt kérdés

[link]

Vásárolnék itt.. és miután megadtam az adatokat és vonná a pénzt.. 24.000 Ft lenne a rendelés szállítással, de 108 USD-t akarna vonni, ami 36 ezer forint kb...

Ilyenkor mi van?

2023. nov. 14. 11:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Gyanus volt, de nem gondoltam volna hogy még ruhazati termekeknél is a lehuzás megy...

Meg ugye nem taltam róla cikket, hogy lenne catepillar csalás.

2023. nov. 14. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden nevesebb márkának van ilyen hamis oldala, lehetetlen tételesen felhívni a figyelmet minden egyes verzióra. Rákeresve erre az oldalra, legalább háromféle url-ben is megjelenik amit linkeltél. Nem csak az lehet csalás, amire figyelmeztetnek.
2023. nov. 14. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem cikkeket kell keresni, mert nem biztos, hogy egy újságíró fog tudni róla, vagy hamarabb fogja megtudni, mint bárki más, vagy egyáltalán fog vele foglalkozni, mert az internet tele van ilyen szemetekkel. Muszáj tudatosabbnak lenni, és abból kiindulni, amit az adott oldalon találsz. Ha nincs lenyomozható cég mögötte, ha nincs egy kapcsolat, amit probléma esetén azonnal elérhetsz (telefon), akkor az már gyanúra ad okot, bármennyire is feltételezed, hogy "de ruháknál csaknem".
2023. nov. 14. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Rákerestem, hogy caterpillar cipők, és rakás kamunak tűnő oldal jön fel, az egyik még Hungaryt is elírta a domainben "hungry"-ra. Az első oldalról ami garantáltan legit:

ecipo.hu

modivo.hu

officeshoes.hu

Ezek nem vernek át.

2023. nov. 14. 21:27
 15/15 anonim válasza:
100%
Kilóméterekről látszik, hogy kamu.
2023. nov. 16. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!