Mi a Total Commander hivatalos oldala, ahonnan biztos, hogy az eredeti verziót tölthetem le?
Több keresővel rákeresve:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
az első találatok egyike, rendre a készítő, Christian Ghisler weboldala:
- [link]
ezt alátámasztja a Total Commanderről íródott szócikk is:
- [link]
Az onnan
- [link] download.htm
elérhető telepítők valódiságát ellenőrizheted például a Virustotal nevű online fájlellenörző eszközzel (az 1-2 "vírustalálat" fals pozitív, téves riasztás):
- 32 bites telepítő: [link]
- 64 bites telepítő: [link]
- kombinált telepítő: [link]
A "Signature info" résznél látható a telepítő digitális aláírása (szóval hogy valóban Christian Ghislertől származik) - ezt Windowsban is leellenőrizheted:
- [link]
Én is a ghisler.com oldalt írtam, nem tudom miért lettem lepontozva.
Az okát sose fogom megtudni.
#3 voltam
#4 kiegészítés: A ghisler.com valódiságát a domain regisztrátor adatai (ami lekérdezhető például a hivatalos ICANN-adatbázisból: [link] ):
Registrant:
Name: Ghisler Software GmbH
Organization: Ghisler Software GmbH
Email: chris1@ghisler.com
Phone: +41.319223542
Fax: +41.9999999999
Mailing Address: Huehnerbuehlstr. 45 BE 3065 CH
is alátámasztják, ami egybevág a weboldal Impreszumában
- [link]
található adatokkal.
A Ghisler Software GmbH egyébként bejegyzett svájci cég, lekérdezhető a svájci cégjegyzékből:
- [link]
a Total Commander egy általa bejegyzett márkanév - ez kideríthető a Nemzetközi Szellemi Tulajdon Szervezet globális termékadatbázisából:
- [link]
#5: Okot ne keress. Trollok, semmirekellő, idióta trollok mindenütt.
#4/#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!