Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Error-t ír miután letöltöttem...

Error-t ír miután letöltöttem a hivatalos frissítést és feltelepítettem. Hogyan kell bios-t frissíteni?

Figyelt kérdés

phoenix SCT Flash 4.1.0.0 elindul, dolgozik valamit utána Error 182- Bios image is equal or order than ROM! ezt írja ki. minden alapon van bepipálva. Flash operation: Flash Bios Only

Specify New Bios file: *.cap

Specify backup file for existing Bios : BIOSROM.BAK

Egyaltalán nem értek ehhez, valamit állítani kell és utána nyomjak a Flash gombra?

2022. júl. 25. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz hozzá, minek álltál neki? Elég nagy az esély rá, hogy hazavágtad az alaplapodat. Mi az alaplap pontos típusa?
2022. júl. 25. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt írja ki hogy vagy a mostani vagy régebbi az a bios amit rá akarsz flashelni és ezért nem engedi...
2022. júl. 25. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Működik minden, nem vágtam haza mivel nem telepített semmit. De akkor hagyom, csak ezt ajánlották, hogy megoldja az új laptopom melegedését úgy hogy nem fut rajta közben semmi és mégis forró. Azért kérdezem mert nem értek hozzá, de akkor hagyom tényleg köszi :)
2022. júl. 25. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Alaplap neve Lenovo LNVNB161216
2022. júl. 25. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A biosfrissítés a melegedést nem fogja megoldani. 40 fok van, ne csodálkozz.
2022. júl. 25. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
BIOS frissités melegedés ellen? Oh édes mama... Komolyan itt mindenki meghülyült? Ha új és még garis vidd el a szervízbe nézzék meg. Mondjuk az is kérdés, hogy milyen körülmények között használod. Mennyire új? Milyen felületen asználod stb. Pl. egy ölban/ágyban tartott laptop esetén melegedést okozhat, hogy lefolytod a szellőzését.
2022. júl. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!