Egy fb. női csoportban írtak ki róla, ott nem írtak negatívat. Így én is rendeltem a napokban és a Magyar posta szállít, még nem kaptam meg, de írok, ha igen.
Az első terméket nagyon olcsón tudod kiválasztani én is azért "csábultam" el.
2023. nov. 13. 17:14
3/26 anonim válasza:
Nem olcsó
2023. nov. 13. 17:28
4/26 anonim válasza:
Átverés sajnos
2023. nov. 13. 17:34
5/26 anonim válasza:
Dehogy átveres.
Olyan mint a shein. Kb 8x rendeltem onnan, általában 10 kap alatt megjon minden rendben. Kínai minőség, de egyébként nem rosszak.
2023. nov. 13. 23:22
6/26 Hintalow válasza:
X+1-ik aliexpressz klón, az esetek nagy rèszèben ugyanazoktól a piaci szereplőktől ès árúkèszletből vásárolsz, mintha onnan rendelnèl.
Azèrt nem èrtem, hogy az emberek mièrt választják az ilyen megoldásokat, amikor az ali sokkal nagyobb ès ezáltal biztosabb háttèrrel, jobb reklamációkezelèssel stb. rendelkezik.
Mèg soha nem is láttam olyat, hogy az ilyen egyèb oldalakon megtalált bármi ne lenne ott is elèrhető.
2023. nov. 14. 08:53
7/26 anonim válasza:
Egy dolgot mondjatok, ami nem hulladék és olcsó
2023. nov. 14. 21:19
8/26 anonim válasza:
Ugyan az mint a shein, csak itt meg tudsz keresni is( elvileg, ha nem jon meg a megadott idon melul a csomag, kaocs karteritest)
2023. nov. 19. 21:29
9/26 anonim válasza:
Mostanában rendeltem 3x nagyon korrekt és minden rendben volt! Ez nem olyan EGYENLŐRE mint a többi szélhámos! Az utolsó szállítmányom 1 napot késett és simán kaptam miatta 1.700 Ft bónuszt ahogy megigérték! Viszont most emiatt a "fekete péntek" miatt csúsznak, de nagyon! Látszik hogy itt van már Pesten az áru, vámkezelték is de ugye a MAGYAR POSTA tartja a formáját, már az informatikai rendszerükben sincs semmi infó, pedig eddig szinte 2 naponként jött, hogy hol tart az áru. Ja és amiket eddig megrendeltem, semmi gond nem volt vele pl. a kislány ruhák is olyanok, mintha itt vetted volna a KIK v. a Pepcoban. Mondom mindezt, hogy én már megjártam egy oldallal aki lopott magyar oldalt használt fel és én azthittem onnan rendeltem, közben kinai szélhámos volt, és itt olvastam róla utólag
2023. nov. 22. 10:28
10/26 anonim válasza:
Ezen a szintén vélemény linken kiderül, hogy nehogy vásároljunk!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!