TI rendeltetek már erről az oldalról? Megbízható szerintetek?
szeretnék megvenni egy cipőt ami itt olcsóbb mint a többi webáruházban, de van egy enyhe fake gyanúm. Nem akarom hogy átverjenek vagy valami hamisított gagyi cipőt kapjak.
Nincs impresszum. Sehol nem találod meg a tulajdonos adatait. Cégnév, adószám, székhely - semmi. A domaint egy noname cég regisztrálta. A facebook, twitter és egyéb szociális média linkek sem vezetnek sehova.
Én két fillért nem bíznék rájuk.
Valóban átverős oldalnak tűnik. Bevallom 4 hétig ebben a meggyőződésben voltam. Sőt az átutalt összeget a bankunknál vissza is vonattuk, ahol megerősítették, hogy megbízhatatlan oldal. (a GLS sem tud róluk).
DE!
A 4. héten megérkezett a küldemény. Igaz, hogy egy gyűrött, vacak zacskóban, de minden stimmelt.
Szóval, nem vertek át.
Nekem nem tetszik.
Mostanra (2018) nem is létezik ez a weboldal. Kipróbáltam az adidascipo2018.com-ot is de olyan sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!