A lottón saját vagy gépi generált számokat használtok?
Nincs mi manipulálni, mert hasonlításképpn annyi az esély a telitalálatra, mint az, hogy te elsőre kitalálod egy random kijelölt ember mobiltelefonszámát a világon.
Az alacsonyabb nyerő mezőknél persze már több az esély, de nem 100% ig tervezhető (az lenne egyébként mert van rá matematikai modell) én már utánajártam. A nagy valószínűségű tervezetőséghez, a húzásokról kellene hig speed kamera felvétel, az összes többi golyó mozgási pályájának kielemzéséhez, és erre már van statisztikai egyenlet, amivel minnél több adatból annál nagyobb megközelítő számítási eredményt lehet kihozni kb ugyanúgy ahogyan a csillagászatban is számolják a röppályákat.
Szóval létezik "megoldás" a nagy valószínűségű nyereményre, de nem lesz hozzá elég egy "gamer" számítógép otthon.
Részemről én nagyon ritkán játszom, kb 3 évente egyszer, vagy akkor, ha a "horoszkópom" jó fényszögeket ír.
Ha random felindulásból teszek meg számokat akkor sokszor egy találatom sincs ami nyerne, de pl a múlt hónapban pont amikor a nagy nyerőhullám volt, hogy egymás után kétszer vitték el a telitalálatot, meg volt ez a bolygóegyüttállás is, úgy játszottam, hogy sorba megjátszottam azoknak a gépjárműveknek a rendszámán levő utolsó két számot amik felkeltették a figyelmemet.
Anyám sajnos lottófüggő, hetente elkölt rá többezret, már 40 éve játszik, de semmi!
Mondjuk semmi egyéb szenvedélye nincsen, de én pont ezért tartom magam ettől távol!
Ja és lett két darab kettes találatom az ötös lottón három mezőből.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!