Mennyi borravalót szoktatok adni a Gls futárnak? Tudom,h ez a dolga,mégis nekem ő az egyetlen,aki felhozza a 3.emeletre mindig a csomagom. (Se posta,se DPD szolgálat....) Kisgyerek mellett nagy segítség.
Figyelt kérdés
Borravaló
Gls futár
2023. nov. 11. 22:21
1/8 anonim válasza:
300-500 Ft-ot szokam adni, de mondjuk én csak átveszem a kapuban.
2/8 anonim válasza:
Semennyit, mindg kártyával fizetek előre.
Pont azért, hogy ne is kelljen találkoznom a futárral
Lerakja a portán a csomagot és kész. Felveszem, amikor nekem kényelmes, nem kell igazodnom hozzá
3/8 budai_lány válasza:
Ha bankkártyával fizetek akkor általában egy ezrest, ha pedig készpénzzel akkor általában fel szoktam kerekíteni, nem kérek vissza pl. 2 hete rendeltem egy táskát 294 000 forintért akkor 300 000-ből nem kértem vissza.
4/8 anonim válasza:
Ha kártyával fizetek, akkor nem adok, ha kp-vel, akkor felfele kerekítek max. 500-at.
7/8 anonim válasza:
borravalót arra szoktak adni, ha vmi extra munkát kell csinálni a futárnak és/vagy, ha kedves, normális, udvarias, elégedettek vele. az elvégzett munka után a fizetés van. (mondom ezt postásként a német postánál)
8/8 anonim válasza:
Ha utaltam az áru árát akkor is adok 200 forintot és kertes a ház.
Ha mindenki ennyit adna még jól is keresnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!