Hogy szedjem le a ruháról, amit nem vettek le a penzrarnal?
Figyelt kérdés
Sziasztok, vettem 2 par zoknit egy boltban es itthon lattam, hogy az egyiken rajta maradt az a chip vagy micsoda, amit vasarlaskor le szoktak szedni. Csak akkor megis hogyan vegyem fel a zoknit? Hogy kell leszedni?2023. nov. 4. 21:52
2/15 anonim válasza:
Ha van otthon mágnes akkor az nyitni fogja.
Vagy ha megvan a blokk akkor vissza is mehetsz vele a boltba, hogy szedjék le.
3/15 A kérdező kommentje:
Koszi, eddig nem sikerult magnessel. Lehet,h visszaviszem akkor hetfon. De baromi idegesítő.....
2023. nov. 4. 22:27
4/15 anonim válasza:
vág le, tényleg ehez kérdés kelet mi te kis tolvaj?
6/15 anonim válasza:
Vannak fenn videók a Youtube-on.
Nekem a zacskós módszer jött be.
7/15 anonim válasza:
Én egy melegítőnadrágot vettem a METRO-ban egyszer, rajta maradt a krotália, amin azért lepődtem meg, mikor otthon észrevettem, mert pont a Metroban nagyon komoly vagyonvédelem van és mindenre bejelez. Aztán kénytelen voltam visszavinni, mert nem tudtam volna a nadrág roncsolása nélkül eltávolítani.
8/15 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, egyszerűen ezek többször használatosak, és az 5%-uk hibás már.
Én visszavittem, leszedték. Nem éri meg otthoni dolgokkal próbálkozni mert tönkremehet a ruha.
9/15 anonim válasza:
"Nekem a zacskós módszer jött be."
Az mit jelent pontosan, hogy zacskós módszer?
10/15 anonim válasza:
@9
Zacskóban viszem a pénzt és kifizetem a cuccot, mielőtt elhozom, s akkor a pénztárnál leveszik az összes lopásgátló eszközt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!