Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha nagyon...

Mit csinálnátok ha nagyon kevés munkával jó pénzt tudnátok keresni? Pl. ha megnyernétek a lottót.

Figyelt kérdés

Nekem most van lehetőségem erre. Kamaszként már csináltam. Brutálisan kemény hátterem volt és súlyos beteg is voltam, vagyok. Így is szégyelltem hogy nem dolgozom, nem akartam magyarászkodni. Simán kamuztam.

Most viszont már felnőtt vagyok. Ismernek a szomszédok a lépcsőházban. Nyilván a barátoknak, rokonoknak simán kamuzok. Nem is szeretnék bajba kerülni. Akik nap mint nap látnak azoknak is ki kell találni valami kamu szakmát amit itthonról csinálok. Valami olyasmit amire nem tehetnek fel keresztkérdéseket. Pl. az informatikai kérdésekkel megszivathatnának hisz még életemben nem volt imformatika órám. Nem értek semmihez és ezt tudják is rólam.

Szeretnék párkapcsolatot is. Ott fontos lenne az őszinteség. Persze kell előbb valami bizalom. Az egyszerűség kedvéért maradjunk a Lottós példánál. Beismernétek a csajnak hogy nem dolgoztok. Nem szégyellnétek? Nem éreznétek hogy elkényelmesedett lusta alaknak fog tartani és el sem juttok odáig hogy megértse a problémáid, motivációid, háttered, céljaid? + Az irdatlan hosszú és kemény utat ami ide vezetett?

Egyébként nem kell valami komoly, áldozatokat szedő businesre gondolni. Inkább egyszerű szürke zóna. Jogilag problémás lehet, erkölcsileg szerintem nem.

Végigszoptam az életem, beteg vagyok és mindig fáradt. Nem akarok dolgozni. Nem is kell csak okosan kell tolni.

2023. okt. 30. 20:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
"Végigszoptam az életem"---Legalább jól keresel vele és kevés munkával!
2023. okt. 31. 16:07
 22/31 A kérdező kommentje:
:D Ez így le sem esett. Randa férfi vagyok. Képletesen írtam. Kétlem hogy lenne rám igény. XD Azért nagy duma
2023. okt. 31. 16:53
 23/31 anonim ***** válasza:
76%
Találj ki valamit ami hihető.
2023. okt. 31. 17:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg azt mondani, hogy egy influencernek (külföldinek), segítesz a munkájában, válaszolsz a rajongói e-mailekre, de titoktartás miatt nem beszélhetsz róla?

Vagy szoftver tesztelő vagy, és azt titkolni, hogy milliárdos lettél az üzletedből?

2023. nov. 1. 11:36
 25/31 A kérdező kommentje:
24: Köszi, az influenszer ötlet nem rossz. Max angol tudás kell hozzá. Az megvan szóval nem tudnak sarokba szorítani.
2023. nov. 1. 13:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Találj ki valamit ami hihető."

007-es ügynök vagy.

2023. nov. 3. 00:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Szoftver-tesztelő vagy, azt úgysem értik. Ha meg zavar, hogy kíváncsiak a banyák, akkor vigyél a névnapjukra konyakmeggyet.

Ha meg tényleg nyernék a lottón, direkt élvezném, hogy senki nem tudja miből van pénzem, de sose mutatnám, hogy sok pénzem van.

Azt meg majd megtanulod, hogy a nőkkel szabad a legkevésbé őszintének lenned, ha kiszagolják, hogy pénzes vagy, le sem tudod vakarni őket, bármilyen ronda is vagy.

Pénz nélkül úgyse lesz nőd, ha ronda vagy, de ezt eddig is tapasztaltad, hiszen nincs párkapcsolatod.

2023. nov. 28. 15:17
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csinálnátok ha nagyon kevés munkával jó pénzt tudnátok keresni?"

Ráérsz akkor agyalni ezen, ha egyszer majd ilyen helyzetbe kerülsz. 😂 Akkor meg keress meg és kitanítalak.

2023. nov. 28. 15:19
 29/31 anonim ***** válasza:
"De nem ingyen, heló"
2024. febr. 18. 13:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Azóta sem keresett meg. 😂
2024. febr. 18. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!