Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Álláskeresésnél ezt hogy...

Álláskeresésnél ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Jelenleg állást keresek, felmondási időm töltöm a volt munkahelyemen illetve alkalmi munkavállalóként dolgozok, mert nem kell bejárnom. Voltam már egy helyen interjún és vissza is hívtak egy második körös interjúra november 3-ra. Közben hívtak egy másik helyre is interjúra november 7-re. Mind a kettő szimpi egyelőre, de a második biztos, hogy sokkal jobban fizet és lazábbnak is tűnik. De mi van ha jövőhéten a második körösön azt mondják felvettek, mert már eléggé ezt vettem ki a szavukból? Mondjam hogy elvállalom de közben elmegyek a másik helyre interjúra és ha oda is felvennének esetleg lemondom? Persze tudom hogy bármi lehet csak kíváncsi lennék hogy ha több helyre interjúztok egyszerre hogy lehet ebből jól kijönni?
2023. okt. 27. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazat mondasz, az a legjobb.
2023. okt. 27. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad hogy elvállalod de csak decemberben tudsz kezdeni. Aztán közben ha a másik helynek is kellesz akkor elfogadod azt, ezt meg visszamondod.
2023. okt. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!