Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben miért hazudik?

Ilyen esetben miért hazudik?

Figyelt kérdés

Meghirdettem 1 terméket eladásra. 1 ismerősöm rám is írt hogy kell neki. Nem egy nagy összegű eladásról van szó, kemény 20K-ról. De most jön a lényeg. A férfi kőkagzdag. Több cége is van, amik jól futnak, 2 hétig volt kint Krétán, most a hosszúhétvégén Szlovákiában, és most megy Ausztriába. Természetesen pihenni, nyaralni. A csaját is viszi magával, a nőnek nem is kell dolgozni, luxusban élnek. Megkérdeztem tőle,hogy akkor küldhetem-e a csomagot. Erre azt mondta hogy ne most mert nincs pénze mert a lakását újítja fel hogy kiadja és vesz 1 házat (hitel nélkül).

Ti elhiszitek,hogy aki a fentebb leírt életszínvonalon él annak nincs egy termékre 20 ezre? Nem kenyérre kell nekem. Meg az életem sem ezen múlik. Csak tényleg nem értem, hogy neki 20 ezer olyan mint másnak 1000 vagy 500 forint.

2023. okt. 26. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Általában a leggazdagabb emberek a legönzőbbek. Ezt tanuld meg kérdező.
2023. okt. 26. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
A "fentebb leírt életszínvonalon" mi utal nagy gazdagságra? Azért 2 hét nyaralás egy olcsóbb országban meg egy-két nap a szomszédos országokban, meg van/lesz egy db lakása kiadásra nem épp a hipergazdag szint. De simán nem kellett neki gondolom a cuccod csak, ennyi.
2023. okt. 27. 05:12
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Küldd el neki ajándékba. Amúgy minek írsz ki ilyen lényegtelen hülyeségről egy kérdést? 😂
2023. okt. 27. 07:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így mondta, hogy nincs most pénze?

Nem arról van szó, hogy nem ér rá átvenni?

De hogyan ismerősöd, ha olyan messze van, hogy küldeni kell?...

2023. okt. 27. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Meghirdettem 1 terméket eladásra. 1 ismerősöm rám is írt hogy kell neki."

Mi az, hogy kell neki? Megveszi vagy nem veszi?

Írd meg neki, hogy mivel el akarod adni, ha neki nem kell, tovább fogod hirdetni.

2023. okt. 27. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak szoopat téged, te meg nem veszed észre.
2023. okt. 27. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!