Kaptam gyermekvédelmi támogatást Minek kell nekik az adószámom?
Figyelt kérdés
Nem szívesen adnám oda, mert ebben az évben nem fizettem még be a gépjárműadó, mert nem volt miből, autó meg kell, mert a férjem beteg. Természetesen kifizetem, ha lesz miből. Attól tartok, hogy a kocsit foglaltatná le, ha oda adom.2010. okt. 19. 11:25
1/2 anonim válasza:
Nem fognak semmit lefoglalni. Add oda nekik, mert különben megvonhatják a támogatást a hiányos adatok miatt.
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ez nem "szívesen - nem szívesen" kérdése. Ha igényt tartasz a támogatásra, kötelességed adatot szolgáltatni!
2/2 anonim válasza:
Az adóazonosító jeled kéri. Azért, mert minden kifizetés elszámolásánál fel kell tüntetniük.
A gépjárműadó teljesen más osztályra tartozik.
Azért mert nem adod meg az adóazonosítód, nem foglalhatja le a kocsid, sem semmilyen más tulajdonod. Viszont nem fizeti ki addig a járandóságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!