Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi penzzel, hany forinttal...

Mennyi penzzel, hany forinttal lehet biztonsagban ereznie az embernek magat?

Figyelt kérdés

En oszinten, ha 180-200ezer forintom van, csak ennyivel erzem magam biztonsagban. Ha van ennyi penzem itthon. Es ki van fizetve a rezsi, van etel is itthon.

Volt mar olyan, hogy fizetesig csak 40ezer ft-om maradt es nagyon paraztam. 40 ezer ft-om maradt es 1 het mulva fizettek, akkor egyaltalan nem ereztem magam biztonsagban.

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. okt. 24. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Én gazdag vagyok, nem érintenek az ilyen hónapról hónapra élés problémák.
2023. okt. 24. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:

A létfenntartás érdekében felmerülő pénzkiadások fedezetére elegendő likviditás mindenkor biztosított legyen

- meglévő állományból

- várható pénzbeáramlásból

Itt most a meglévő állományra kérdeztél rá, azt pedig úgy lehet meghatározni, hogy ismerjük a

- várható pénzbeáramlások idejét és összegét

- a létfenntartáshoz szükséges kiadások idejét és összegét.

2023. okt. 24. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet biztonságban érezni magad, ha hónapról hónapra élsz. Holnap csődöt jelent a cég ahol dolgozol.. nem, nem fogják az orrodra kötni előre. Máris 1 hónapra leszel attól, hogy a híd alá költözz.
2023. okt. 24. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
3 millió. Ez elég egy évre. Ha megszűnik a munkahelyem tudok nyugodtan keresni mást.
2023. okt. 24. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb. 6 havi tartalekkal mar biztonsagban erzem magam. Nekunk moat tobb van, de lakasra gyujtunk, tehat nem a varatlan kiadasokra van felreteve, ee azert jo erzes, hogy tudom, van mihez nyulni, ha szakad a kotel. Mi minden honap elejen teszunk felre penzt, a maradekot osztjuk be. Ez a beosztas most nem annyira jott ossze, 2500 forintunk van kettonkre kovetkezo het csutortokig. Nem aggodom, kiadas mar nem lesz, igazabol kajara is max egy ezrest kell koltenunk + mint mondtam, ha gaz van, akkor van mihez nyulni, de leginkabb ugy csinaljuk, mintha az a penz nem is letezne.
2023. okt. 25. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

6 havi miniszteri fizetésnek való már elegendőnek tűnne,

De minimálbér mellett sose lesz

:(

2023. okt. 25. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!