Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen adás vétel oldalak...

Milyen adás vétel oldalak vannak ahol nincsenek csalók?

Figyelt kérdés

Marketplacen alig van normális ember. Fel teszek valamit eladásra és vagy le akarja alkudni a sárga földig vagy csaló üzenet jön hogy adjam meg az email címem és küldi a futárt. Nincs baj az alkuval de ne több tízezret akarjanak alkudni. Többnyire telefonokat, hifiket és autó alkatrészeket szoktam eladni, van ezekre valami normális weboldal? (jófogás kizárva ott ugyan ez van)

Esetleg még olyan is szóba jöhet amin fizetni kell a regisztrációhoz ha van ilyen.

2023. okt. 23. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A csalók mindenhol megjelennek.
2023. okt. 24. 05:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Ki írtam hogy milyen nemzetiségű emberekre gondoltam de természetesen javította a gyk -,-
2023. okt. 24. 06:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nincs ilyen oldal
2023. okt. 24. 06:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmilyenek.
2023. okt. 24. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak csalók és idióták, de a marketplacen CSAK azok vannak.

Jófogás még viszonylag tűrhető, ha meg elektronikai cuccot árulsz, akkor hardverapró.

2023. okt. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!