Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Altcoin vétel walletben: 5%...

Altcoin vétel walletben: 5% transaction feed soknak átlagosnak vagy kevésnek számít?

Figyelt kérdés

Altcoint veszek a walleten belül bankkártyával USD-ért.

A wallet (szoft wallet) ezért 5%-ot von le transaction feedként, de min 10USD-t.

Ez a díj sok kevés vagy szokásos átlagos?

2020. febr. 5. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én olyan qrvasoknak mondanám, tekintve hogy ha devizát váltasz, ott kb 1% a díj.
2020. febr. 5. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:

de ez nem deviza.... ez kriptovaluta.

de ha tudsz olyan walletet ahol ennél jobb a díj várom a tippet. És a jobb alatt nem azt értem hogy 5% helyett 4,99 % hanem érdemben alacsonyabb.

Várom a KONKRÉT tippet.

2020. febr. 5. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert ki mondta hogy ugyanaz? De ugyanúgy elektronikusan elszámolt pénz, aminek megvan a költsége.

Ha oroszorszagba mész, ahol a dollart is elfogadják, akkor dollart váltasz 1%-on, vagy rubelt 10%-on?

2020. febr. 5. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:

"s elfogadják, akkor dollart váltasz 1%-on, vagy rubelt 10%-on?"

Na most nekem nem ez volt a kérdésem ez melléduma.

Én azt kérdezem van-e olyan wallet vagy crypto exchange ami 5% alatti feesért vált coint fiat pénzre? Mert én még csak ilyet vagy efelett láttam.

Ne mellébeszéljünk.

2020. febr. 5. 18:59
 5/5 anonim válasza:

A válasz engem is érdekel, én a top 10ben szereplő coin walletben is 5%-ot fizetek USD-coin váltáskor.

Fizethetnék EURban is de az még rosszabb mert előbb EUR -USD váltás lenne, csak aztán USD coin váltás.

Szóval ha van olyan wallet ami 5% alatti na az jöhet nekem is.

2020. febr. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!