Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amazonról hogyan lehet vásárol...

Amazonról hogyan lehet vásárolni dolgokat?

Figyelt kérdés
Mindig elakadok a fizetésnél, mert nem találom se a PayPalt, se a banki átutalást, csak hitelkártya van meg ismeretlen fizetési metódusok. Ilyenkor mit tudok csinálni?

2023. okt. 21. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg akartad kérni a supportot, hogy vezessék be a PayPal fizetési lehetőséget a kedvedért?
2023. okt. 21. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig nem értem a bankkártyás fizetés problematikáját.

Szerintem a meglévők is elég normálisak és biztonságosak. Elvégre nem egy random, nevenincs webshop ők ahol kockázatos lenne fizetni kártyával.

Lehet nekik e-mailt írni, a chatbotjukkal is meg lehet beszélni ha olyan jellegű a probléma. Nyilván az e-mailre nem fognak tudni azonnal válaszolni, de a chatbot egész használhatónak tűnik, nekem most azonnal válaszolt. Nem tudom nálad mi lehet a gond.

2023. okt. 21. 17:59
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Az emberek millióinak tökéletesen megfelel az amazon, a "legvásárlóközpontúbb cégnek" tartják, a te véleményed nem érdekel senkit.

Nekik nem veszteség, ha egy ilyen potenciális vásárló nem vesz semmit, itt csak te vesztesz valamit.

Másrészt a Supportnak meg az nem feladata, hogy maradi emberek okoskodásával foglalkozzanak.

2023. okt. 21. 17:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"fél óra várakozás után bezártam a chatablakot"

Milyen chat ablakot? Én pár hete intéztem ügyet Amazon supporttal, felhívtam a megadott telefonszámot és kész, kb. 3 percembe került.

2023. okt. 21. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy noveljem a kerdezo bizodalmat az Amazon fele:

Amazon.de-rol rendeltem, de nem az Amazon volt a forgalmazo. Nem jo arut kaptam, jeleztem az Amazonnak, adtak postai cimket amivel ingyen vissza tudtam kuldeni nekik a termeket egy random magyar postarol. Amint feladtam a csonagot, jott a visszaterites a bankkartyamra.

Nekem oszinten szolva jobban tetszik ez a workflow mint a PayPalos valtozat.

2023. okt. 21. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
" ismeretlen fizetési metódusok" - ránéztem a fizetési módokra, a második rögtön a sepa utalás, ha az országodban ez engedélyezett. Magyarországon, meg az összes eu tagállamban minden banknál van sepa opció. A másik meg, hogy nem csak hitelkártyával lehet a kártyás fizetés, hanem sima betéti kártyával is, rögtön az 1. fizetési módnál le van írva, hogy kredit ÉS debit.
2023. okt. 22. 06:10
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy ö az a kérdezö (vagy legalább is ugyanolyan értelmi szinten van), mint aki megkérdezte nemrég, mi az a SEPA, mert ö nem ismeri az ilyen titkos megnevezéseket.
2023. okt. 22. 08:40
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
"Tényleg, a PayPal mennyire elavult... Az hogy neked nincs az nem egyenlő azzal hogy elavult. Az eBay, meg kb. az összes normális nagykereskedő első számú opciója' - A PayPal mondjuk az eBay-é, és kb 8 éve avult el, amikor bevezetésre került a SEPA, az EU-n belül a PayPalnak az égvilágon semmi értelme. Persze, majd az Amazon kifizet x dollárt egy elavult, semmi pluszt nem adó cucc használatáért, amikor ott van a eu jog alapján kötelezö, és ingyenes SEPA, ami ugyanazt tudja /pl visszahívható az összeg, ha ezen parázol/ plusz többet, mint a PayPal.
2023. okt. 22. 15:41
 19/19 Hintalow ***** válasza:

Az amazon mint a világ egyik legnagyobb online retailere, nincs rászorulva külső fizetèsi megoldásokra, amikor a saját fizetèsi ès panaszkezelèsi rèsze kb önmagában nagyobb, mint az egèsz paypal.

Utalásos fizetès meg kevèssè jellemző a nemzetközi kiskereskedelemben, lassú, drága, de legalább cserèbe semmilyen èrdekèrvènyesìtèsi lehetősèget nem ad a vásárlónak 😀

2023. okt. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!