Amazonról hogyan lehet vásárolni dolgokat?
Én még mindig nem értem a bankkártyás fizetés problematikáját.
Szerintem a meglévők is elég normálisak és biztonságosak. Elvégre nem egy random, nevenincs webshop ők ahol kockázatos lenne fizetni kártyával.
Lehet nekik e-mailt írni, a chatbotjukkal is meg lehet beszélni ha olyan jellegű a probléma. Nyilván az e-mailre nem fognak tudni azonnal válaszolni, de a chatbot egész használhatónak tűnik, nekem most azonnal válaszolt. Nem tudom nálad mi lehet a gond.
Az emberek millióinak tökéletesen megfelel az amazon, a "legvásárlóközpontúbb cégnek" tartják, a te véleményed nem érdekel senkit.
Nekik nem veszteség, ha egy ilyen potenciális vásárló nem vesz semmit, itt csak te vesztesz valamit.
Másrészt a Supportnak meg az nem feladata, hogy maradi emberek okoskodásával foglalkozzanak.
"fél óra várakozás után bezártam a chatablakot"
Milyen chat ablakot? Én pár hete intéztem ügyet Amazon supporttal, felhívtam a megadott telefonszámot és kész, kb. 3 percembe került.
Csak hogy noveljem a kerdezo bizodalmat az Amazon fele:
Amazon.de-rol rendeltem, de nem az Amazon volt a forgalmazo. Nem jo arut kaptam, jeleztem az Amazonnak, adtak postai cimket amivel ingyen vissza tudtam kuldeni nekik a termeket egy random magyar postarol. Amint feladtam a csonagot, jott a visszaterites a bankkartyamra.
Nekem oszinten szolva jobban tetszik ez a workflow mint a PayPalos valtozat.
Az amazon mint a világ egyik legnagyobb online retailere, nincs rászorulva külső fizetèsi megoldásokra, amikor a saját fizetèsi ès panaszkezelèsi rèsze kb önmagában nagyobb, mint az egèsz paypal.
Utalásos fizetès meg kevèssè jellemző a nemzetközi kiskereskedelemben, lassú, drága, de legalább cserèbe semmilyen èrdekèrvènyesìtèsi lehetősèget nem ad a vásárlónak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!