Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ingatlan, ami szántó besorolás...

Ingatlan, ami szántó besorolásu, azt le lehet váltani?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy ne szántó legyen, hanem mondjuk kis nyaraló. Ha igen, hogyan? Ha nem, milyen más egyéb lehetőségek vannak? Köszi.
2023. okt. 14. 08:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Közművesített telek kell?
2023. okt. 15. 16:28
 22/34 anonim ***** válasza:
Zártkerti (tehát nem szántó, de nem is lakóövezeti telek) víz, villany, gáz közművekkel Pest megyében.
2023. okt. 15. 16:39
 23/34 A kérdező kommentje:

Nem fontos, hogy köművesítve legyen, csak ne nagyon legyen ez a földtörvény rajta.

Az fontos, hogy az utcában legyen áram és víz, mert anélkül mire megyek vele. Még hétvégére sem megfelelő a mai világban, ahol telót töltőre rakod, laptopodon email-ezel stb.

Zártkert jöhet, bár én úgy tudom, hogy zártkert is lehet pl gyümölcsös besorolású.

2023. okt. 16. 07:30
 24/34 anonim ***** válasza:

"Az fontos, hogy az utcában legyen áram és víz, mert anélkül mire megyek vele."

Akkor idáig minek kérdezgetted a szántót? A szántóföld kint van a falu határában, víz és áram csak a faluban van, a határban nincs.

Mi a kereted erre amúgy? Bár gondolom ezek még nem konkrét tervek, csak távoli elképzelések.

2023. okt. 16. 08:32
 25/34 anonim ***** válasza:

Áram nagyon sok helyen van, így számtón is. Vizet pedig meg lehet oldani kútról.

Zártkert mint besorolás már hivatalos nincs, csak néhány tulajdoni lapon maradt rajta. helyette külterületi telek van ami lehet művelés alatt illetve művelés alól kivont.

2023. okt. 16. 09:17
 26/34 A kérdező kommentje:

"Bár gondolom ezek még nem konkrét tervek, csak távoli elképzelések."

Ez így van, még keret sincs. De előre igyekszem infókat gyűjteni erről a témáról.

Én azt hittem, hogyvan még zártkert. A művelés alól kivont a jó, ha jól tudom.

2023. okt. 16. 10:02
 27/34 anonim ***** válasza:
És melyik megyében szeretnél ilyen telket vásárolni?
2023. okt. 16. 10:33
 28/34 anonim ***** válasza:
2023. okt. 16. 11:11
 29/34 A kérdező kommentje:
Hát Pest megye elsősorban, csak nagyon vegyes a kínálat, vannak olyan helyek, amelyek még nem annyira kiforrottak, szóval meg kell gondolni jól.
2023. okt. 16. 12:00
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikket, elolvasom.
2023. okt. 16. 12:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!