Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nyitni akkarok pay pal...

Ha nyitni akkarok pay pal számlát mennyi a havi díja és regisztrácionál is kel fizetni érte ?

Figyelt kérdés

Sose volt pay pal om de kiszeretnék probálni pár kérdőives pénzkeresőt amihez kell pay pal mert csak oda tud kiutalni pénzt a legtőbb kérdőives pénkereső.

Gondolom a normális bankártyámal összekell társitani a pay palt , (otp vagyok ). Az otp számlám havi díja 1500-1700ft között van vagy is vonle minden honap elején , de a pay pal is ha öszetársitom a otp kártyámal külön a pay pal is von le haví díjat és tranzakciós díjat mint a normál otp száma ? Kb mennyivel kell külön mèg a pay pal levonásra számizptani , mert gindolom nem ingyenes ?

És ha nem jönne a kérdőives keresés akkor nyílván már nem lesz szükségem pay pal ra , de megtudom szüntetni vagy rptörölni ha igen annak is van költsége vagy nincs hűségidő ?

2023. okt. 13. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán el kellene olvasni, amit a hivatalos oldalon írnak.
2023. okt. 13. 15:33
 2/3 anonim válasza:

Gondolom fiatal vagy még ha ilyen kérdést teszel fel! Tanácsom hgy nyiss egy raiffeisenes számlát ami 25 éves korodig ingyenes nincsen havi díjja és még koncert jegyeket is nyerhetsz ha használod a számlád! Nekem is ez van és 3db jegyet is így szereztem:D

PayPal-hozz lehet bankszámla számot és bankkártyát is csatolni! Paypalra pénzt is fel lehet tölteni! Paypal számlának nincsen havi díjja vagyis nekem soha nem vont le semmiért se!

2023. okt. 14. 03:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdőíves cuccból ne nagyon számíts pénzre.
2023. okt. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!