Hogyan tudom a PayPal ról VISSZA utalni a pénzt?
PayPal ról akartam szállást fizetni. Előtte rátettem a szállás díjat a bankszámlámról, és arra számítottam hogy a PayPal egyenlegemből fizeti. Ahogy eddig mindig. Viszont most nem értem miért, de a bankszámlámról vonta le a díjat. Viszont most nagyon kéne vissza a bank számlámra a pénz. És nem tudom hogy kell visszautalni.
A bank számlámat beírtam a PayPal weboldalára de nem fogadta el. Segítsetek kérlek.
Aztan mi ertelme volt pplal fizetni? Ha van bankszamlad es bankkartyad? Edes istenem.
Bankszamla hozzaadassal szokott szarakodni. Esetleg rossz formatumban irtad be. Ibant kell megadni.
Ads hozza a kartyad es kerd le a kartyadon keresztul.
Mondjuk azért, mert nem akarom 54 helyen megadni a kártyaszámom…? 🤔
Igen azt észrevettem hogy a bankszámlaszámnál szarakodik. 16-24 jegyüt kér, nekem meg 28 jegyű van.
Közvetlen kártyára is vissza lehet kérni?
Akkor a sima bankszamlad add meg iban nelkul, tehat csak a 3x8szamot.
Mondjuk netes vasarlashoz pont a pp lenne az utolso amit hasznalnek.. miert nem hasznalsz revot, wiset, skrillt. Azoknak a virtualis, egyszerhasznalatos kartyaival barhol vasarolhatsz biztonsagosan. Sokkal konnyebb feltolteni oket es visszahivni a penzt.
Köszi, ezeket nem ismerem de utána olvasok.
“Akkor a sima bankszamlad add meg iban nelkul, tehat csak a 3x8szamot”
Nekem úgy kezdődik hogy HU, és aztán van 26 számjegy egybeírva kötőjel nélkül. 🤔
A hu-s verziod az ibanod. Az a nezlmzetkozi szamlaszam. A pp ezek szerint, ha 24kqraktert ker, akkor a magyart keri.
A nemzetkozi es a magyar szamlaszamod ugyanaz. Annyi a kulonbseg hogy az elso negy karakter teszi nemzetkozive. Magyaroroszagon HU es ket szam. Mondjuk HU45. Ezt a negyet valaszd le es a maradek 24 lesz a szamlaszamod. Ami egyessel fog kezdodni ha otps vagy akkor 117tel.
Értem.
Köszi szépen a segitségedet!
Sikerült, köszi szépen mégegyszer!
A Revolutnak, meg a többinek utána nézek! 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!