Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik azzal szokták példálozni,...

Akik azzal szokták példálozni, hogy itt már nyugati árak vannak, ők miért nem írják le soha, hogy mondjuk Ausztriában, Németországban mennyibe kerülnek a szolgáltatások? Vagy akkor kiderülne, hogy Magyarország mégsem olyan drága hely?

Figyelt kérdés

pl. biztosítások, fodrász, autószerelő, pedikűrös, fogorvos, festő, horror összegek még az ottani fizetéssel mérve is.

Mert mindig csak azzal megy a példálozás, hogy az orsztrák Aldiban olcsóbb a redbull vagy a szalámi pl.

2023. okt. 12. 20:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20

Na ilyen hülye dumát sem mostanában hallottam :D

De akkor megfordítom neked: oda megyek, ahol megbecsülnek. Nem azért mert könnyebb, hanem azért, mert az az ország, aki a saját állampolgárait nem becsüli, az az én szememben egy trágyadomb.

Mindenkinek 1 élete van, ha valaki ezt nyomorogva akarja eltölteni azt hangoztatva, hogy ő mennyire kiáll az életéért, szíve joga. Én viszont nem kérek a putriból, oda mentem ahol megbecsültek.

2023. okt. 13. 13:12
 22/25 anonim válasza:
17%

Valahogy mégsem a németek, osztrákok özönlik el hazánkat, hogy itt éljenek, dolgozzanak :D

A fogorvos olcsóbb, a fizetés is sokkal kevesebb. De miért ne jönnének át, ha itt olcsóbb. 50 éve is idejártak.

2023. okt. 13. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:
35%

Én külföldre járok ki melózni. Német Lidlibe kb 2x annyi mindent veszek ugyanabból az összegből.

De mivel hiába ugyanaz a termék a német belföldi cuccok sokkal jobb és nagyobb kiszerelésűek.

Mivel egy Német gyári munkás is minimum 2300 eurót keres (kap kézhez) így az ottani kereseti lehetőségekhez 4-5 ször többet ér a fizu.

Ergó jobban élhet kb úgy 5 ször.

((Lefordítva magyar viszonylatba érthetően. - A 2kg-os kenyér olyan mintha 100Ft ba kerülne jelenleg számodra a boltba. És mindennek elosztanád az árát ugyanígy 5 el.

2023. okt. 25. 16:29
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as!

Szóval Németországban fele annyiba kerül minden, mint Magyarországon? Egyre durvább baromságokat lehet itt olvasni😁

2023. dec. 3. 18:36
 25/25 anonim ***** válasza:
2023. dec. 3. 18:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!