Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rossman online leadott rendelé...

Rossman online leadott rendelést lehet törölni?

Figyelt kérdés

Van ott egy olyan opció egyébként, de a rendelés státuszánál azt írja, hogy sikertelenül lezárt.

A fizetésnél pedig az, hogy fizetésre vár.

Irok az ügyfélszolgálatának is, de itt is felteszem a kérdést, hátha itt gyorsabb választ lapok.

2023. okt. 10. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
18%

Ha krétával van írva, akkor igen.

Vizes szivaccsal.

2023. okt. 10. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ne vedd át a csomagot.
2023. okt. 11. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Lehet törölni, van erre egy link a rendelésnél a webes felületen. Nekem volt olyan, h.gyorsan leadtam egy rendelést, mert már utolsó nap volt egy akcióból, amiben 15% árengedmény volt a terméken. Másnap este lett volna a kiszállítás, erre reggel látom, hogy új akció indult ugyanarra a termékre, és most 25%-kal olcsóbb. Hát a jó édes…! Töröltem az előző rendelést és megrendeltem még egyszer, olcsóbban, még a kiszállítási idő se változott!
2023. dec. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!