Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lop a futár?Volt egy csomag...

Lop a futár?Volt egy csomag amit külföldről vártam,nem jött a futár, és fura mert a telefont meg kinyomta

Figyelt kérdés
Volt egy csomag amit külföldről vártam,nem jött a futár, és fura mert a telefont meg kinyomta, többször is hívtam. Beléptem a csomagkövetésbe ott meg azt mutatja sikeresen kézbesítve Ügyfélszolgálatnak írtam válasz még nem jött.Kérdésem : létezik az hogy a futár ellopta a csomagot? Másra nem tudok gondolni mert a rendszer szerint kézbesítve van.de kinek?? Hogy követeljem vissza a csomagom? Remélem nem a futárnak hisznek majd aki biztosan azt fogaj mondani ő pedig kézbesítette.Aláírásmintát vesznek ilyenkor? Mert hogy én nem írtam alá az egyértelmű bizonyíték lenne
2023. okt. 3. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
DPD-vel migránsokat szállítottak, benne volt a tévében! 🤣🤣🤣
2023. okt. 3. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan ez volt, csak én nem jutottam el addig, hogy keressem a csomagot, mert a szomszéddal összefutottam a lépcsőházban, és mondta.hogy nála van.

Hát krvajó, a futár amúgy elérhetetlen volt a kézbesítési napon.

Meg ez jó módszer is lenne, ha legalább előtte egyeztetnek, vagy utólag megírják, hogy ezen a házszámon adták át a csomagot..

2023. okt. 3. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
#12-höz: nekem ez a Sameday nevű cég volt, volt már kisebb gondom a DPD-vel, GLS-el is, de azok azért ilyet sosem csináltak.
2023. okt. 3. 19:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Nyilván próbálkozz, de hozzánk havonta többször és többféle futárszolgálattól is jönnek, és évek óta nem kell akárcsak igazolványt is mutatni, pláne aláírni. (Bár, mikor volt is az aláírás, ujjheggyel a kütyüre, nem ismertem rá a sajátomra; később sem megerősíteni, sem kizárni nem tudtam volna, hogy én írtam-e alá.) Azzal se foglalkoznak, hogy női címzettnél férfi veszi át, vagy fordítva; többnyire meg sem kérdik, hogy kije a címzett. Néha van, hogy mondja kinek jött a küldemény, akkor mondjuk, hogy én vagyok, vagy hogy kink a címzett; ennyi, átadja. Egyszer ütköztünk akadályba, a címzett tizenkét éves unokám akarta átvenni, de nem adta át amiatt, hogy gyerek, hiába mutatta a személyazonosító igazolványát, lakcím kártyáját; itthon voltam, beszaladt és át tudtam venni.

Nagyon laza lett az átvétel; azt kell írjam, hogy szerencsénkre még nem volt gond. Pedig jónéhány küldeménynél nem is kell fizetnünk átvételkor.

Egyszer olyan volt már, hogy csomagkövetésnél egyszer csak megjelent, hogy kézbesítve lett; meg is ijedtem, de aztán nemsokára hívott a futár, hogy kb. 5 perc múlva érkezik. Nem hoztam szóba, magától kért elnézést, hogy ha esetleg láttam, hogy kézbesítve lett, de karambol miatti útzár miatt késésbe került, kifutott volna az időablakból, ezért írta be. Egyszer fordítottja is volt, mondta, hogy csak negyedóra múlva fogja beírni az átvételt, mert még korán volt az időablakhoz. Más-más futárszolgálat volt, ebből az derült ki a számomra, hogy nagyon fontos számukra a tervezett időszakban történő kézbesítés; de gondom nem lett belőle. Viszont, nyilvánvaló lett, hogy akkor írják be az átvételt, amikor akarják; tulajdonképpen nem kellek hozzá.

2023. okt. 4. 13:42
 15/15 A kérdező kommentje:
ez elég szomorú hogy helyettünk is aláírhatja a futár és ezt engedélyezik is
2023. okt. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!