Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lop a futár?Volt egy csomag...

Lop a futár?Volt egy csomag amit külföldről vártam,nem jött a futár, és fura mert a telefont meg kinyomta

Figyelt kérdés
Volt egy csomag amit külföldről vártam,nem jött a futár, és fura mert a telefont meg kinyomta, többször is hívtam. Beléptem a csomagkövetésbe ott meg azt mutatja sikeresen kézbesítve Ügyfélszolgálatnak írtam válasz még nem jött.Kérdésem : létezik az hogy a futár ellopta a csomagot? Másra nem tudok gondolni mert a rendszer szerint kézbesítve van.de kinek?? Hogy követeljem vissza a csomagom? Remélem nem a futárnak hisznek majd aki biztosan azt fogaj mondani ő pedig kézbesítette.Aláírásmintát vesznek ilyenkor? Mert hogy én nem írtam alá az egyértelmű bizonyíték lenne
2023. okt. 3. 16:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csomagszám? Futárszolgálatnál érdeklődni!
2023. okt. 3. 16:37
 2/15 A kérdező kommentje:
írtam hogy azt mondják kézbesítve van a további lépéseket nem tudom
2023. okt. 3. 16:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Házhoz jön vagy csomagponthoz?

Csomagpontnál nem is tudod átvenni, amíg nem fizetsz a kártyával!

Ha meg házhoz jön, felhív előtte hogy mikor érkezik!

2023. okt. 3. 16:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Házhoz jött volna kaptam róla értesítést de nem jött és nem is hívott,én meg nem tudtam hívni mert kinyomta...
2023. okt. 3. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
A cég átadja a csomagot a futárszolgálatnak, aztán depó, aztán csomagpont vagy házszám. Van csomagkövetés, minden változásról email-t küldenek. Nem értem a problémát.
2023. okt. 3. 16:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, barátnőmnek egy elég drága csomagot lopott el a futár. Ugyanígy az látta, hogy a csomag kézbesítve, de nem hagyták annyiban, visszakerestették a futárszolgálattal, mégis ki vette át, ki fizetett, stb. Kiderült, h a futár aláírta az ő nevében, a fizetés viszont már a futár saját kártyájával történt. Kapott kártérítést a barátnőm.
2023. okt. 3. 16:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Az a problémám hogy nem adta ide a csomagom hogy nem lehet ezt érteni? :D a rendszer szerint kézbesítve lett.De kinek ?Mert nekem nem
2023. okt. 3. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az komoly! Rendelési számot, csomagszámot, mindent feljegyezni és érdeklődni! Nem kummanthatják el!
2023. okt. 3. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom magyarországon hogy van, de pl. németeknél már jó ideje működik az, lecseszik a postaládába, ha befér, és nem kell aláírás, a nyomonkövetésben pedig annyi szerepel, hogy "átvevő: postaláda".

Egy ideje létezik az opció, hogy engedélyezed, hogy valahol otthagyja, be lehet írni, hogy lépcső nellett, carport-ban stb.

Viszont a korona óta fejogosítva érzik magukat arra, hogy lecsesszék az ajtó elé, és egy csöngetés után köddé váljanak, akkor is ha az ajtó az utcára néz és bárki ellophatja.

Ilyenkor a feldót lehet buzerálni, mert ő áll szerződésben a futárral, és ő buzerélhatja a futárt.

Egyébként én a rendőrséggel fenyegetném meg őket, illetve tennék is feljelentést, mert tapasztalatom szerint, amíg kedves vagy, nem vesznek komolyan.

2023. okt. 3. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

Melyik futárszolgálat?

GLS, DPD kb azonnal reagálnak a panaszra általában.

2023. okt. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!