Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten egyedülálló emberek...

Budapesten egyedülálló emberek, mennyit kerestek és mennyi marad hó végére?

Figyelt kérdés
Illetve elégedettek vagytok az életszínvonalotokkal?
2023. okt. 2. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Én egy IT teruleten levo lepontozo debil vagyok, aki tisztaban van azzal, hogy a bevetel nem egyenlo a netto jovedelemmel, meg aki kulfoldre szamlaz, es ilyen osszegeket, az biztosan nem egy nemzetkozi szinten keresett IT szakember, a takaritocegnek tobbet fizetunk.
2023. okt. 3. 05:42
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

2es, 9es vagyok.

En netto jovedelmet ertettem alatta, ergo, amennyi a zsebemben landol. Egy.

Kettő. Egy szóval sem mondtam, hogy IT terület lenne, mert nem az. Szakembert írtam. Semmi közöm az IT-hoz.

2023. okt. 3. 08:49
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
12# nem a jövedelem a hihetetlen, az reális egy 10+X éve dolgozó embernél, hanem amit félreteszel: a bevétel-kiadásaid elosztva 12-vel akár utazással /666 e/ akár anélkül /833 e/ havi 30-80 ezer Ft-ból nem él meg senki úgy, hogy eszik, rezsit, közös költséget, netet, telefont fizet, közlekedik, tisztálkodási+tisztítószereket vesz, ruházkodik, néha gyógyszer, esetleg valami hobbi, stb
2023. okt. 3. 09:39
 14/22 anonim ***** válasza:
30%

Bocs, de ez hogy a fenébe jött ki? Írtam hogy az éves bevételem 13.5M körül mozgott az elmúlt években. Havi 1.1-1.2 milla. Mégis mit számoltál?

2023. okt. 3. 09:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már abba, ne itt folytassátok ezt a debil veszekedést.
2023. okt. 3. 10:44
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

Ne haragudj, de én válaszoltam a kérdésedre (amit amúgy heti hússzor feltesznek valamilyen iterációban), és szokás szerint belém állt valami irigy segg. Láthatóan sokkal több választ nem kapsz, szóval semmit nem árt az neked ha beszélgetnek az emberek. Ha további válaszok érdekelnek, keress vissza régi kérdéseket.

2023. okt. 3. 11:28
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

A tipikus magyar irigység jól látszik ezeken a válaszokon.

Nekem tetszettek a válaszok. Most épp jól kereső emberek jöttek ide. Csupán leírták, nekik mennyi a pénzük. Nyilván nem ez az átlagjövedelem, de nem is ez volt a kérdés. Idővel, ha nem lenne ilyen gyűlölködő a hangnem, jönnének ide keveset kereső válaszadók is.

2023. okt. 3. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
300.000 amit kézhez kapok, de az legalább netto. És nem, k**ra nem vagyok vele elégedett, depressziós vagyok emiatt, főleg hogy tömegközlekedek ugye és nap mint nap látom, hogy milyen márkás ruhákban, ilyen olyan ájfonnal mászkálnak az emberek. Szeretnék többet, jobban keresni, de nem tudom merre induljak el a gödör mélyéből. Hivatalosan csak szobát bérlek, de van egy lakótársam így osztozunk a költségeken, ebből a bérből nehezen is jönne ki bármilyen garzon vagy 1 szobás odú.
2023. okt. 7. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
18-as: Te is a fogyasztói társadalom áldozata vagy. Felturbózott igények: képzeld, márkás ruhák és ájfon nélkül is van jó élet. A lakhatás megoldása valóban nehéz lehet ennyiből.
2023. okt. 7. 21:31
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
19-es: na és mondd, hogy néz ki a jó élet ezek nélkül?
2023. okt. 8. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!