Tudnátok segíteni? véletlenül rendeltem dolgokat
Figyelt kérdés
Véletlenül rendeltem a barátnőmék házához több csomagot xd megbeszéltük hogy majd rendelünk de nem most,de véletlenül megrendeltem őket,nem tudom vissza mondani a rendeléseket, valaki tudna segíteni hogy hogyan kell? Legalábbis nemtudom pontosan hogy megrendeltem e de küldtek egy emailt a rendelésről és bele írták a számát a rendelésnek és az adatokat és megköszönték a rendelést,akkor megrendeltem? Kérlek segítsetek mit tegyek?Nincs szükségem most azokra a rendelésekre2023. okt. 2. 01:17
1/12 Hova gondolsz válasza:
Megírod nekik nagyon gyorsan, hogy szíves elnézésüket kéred, de nem jól mérted fel az anyagi helyzeted, és szeretnél elállni a megrendeléstől.
2/12 anonim válasza:
Nem èrtem , hogy lehet vèletlen rendelni. Irj nekik emailt, vagy hívd őket telefonon, a rendelès szàmàt mindkèt esetben kèrik, ès úgy tudod töröltetni. Ha 1-2 nap a szàllítàs inkàbb a telefont ajànlom, mert hamar feladjàk a csomagot.
3/12 anonim válasza:
Par ora utan mar nem lehet torolni a rendelest, max nem veszed at. Bar, ha mar megterheltek a bankkartyadat...
Oszinten nem ertem, hogy lehet veletlenul rendelni tobb mindent. Mert egyvalamit meg igen, de masodik termeket kikeresni es megint raugrani az enterre, az mar nem veletlen...
4/12 anonim válasza:
Felhívod őket telefonon, beazonosítod magad és kéred rendelésed törlését.
5/12 A kérdező kommentje:
Egy kosárban volt minden és igy történt hogy véletlenül megvettem, már az egyik rendelést sikerült törölni, írtam nekik
2023. okt. 2. 14:09
6/12 anonim válasza:
Hogyan tudod vèletlen megadni az adataidat, a címedet, ès vèletlen vèglegesíteni a rendelèst?
7/12 A kérdező kommentje:
Mindegy hiába fogom magyarazni
2023. okt. 2. 22:25
8/12 anonim válasza:
Hát igen. Felesleges. A rendőrök sem hitték el, hogy teljesen véletlenül ástam el a szomszédot a kertemben. Hiába magyaráztam...
10/12 A kérdező kommentje:
Marha vicces
2023. okt. 5. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!