Mit tennél ha megnyernéd az ötös lottót? 💷💶💵💰💰
Én telitalálat esetén egy részét magamra /személyes családtagok, barátok/ fordítanám. Már 100 M Ft is hatalmas vagyon lenne számomra, amiből bőven tudok adakozni, jó célokra!
De a felét jótékony célokra adakoznám el! Ez minden vágyam, hogy tudjak másoknak segíteni! 🙏😇
Csak őszinte válaszokat várok👇 Részemről mindenkit felpontozok! 33/N
1,292milliárd ft most a nyeremény.
Azonnal felmondanám a munkaviszonyomat.
Kimondottan pénzt senkinek nem adnék/utalnék. Jótékonykodás szinten max terméket/ételt adnék, viszont nagyon megválogatnám, hogy kiknek adok.
Jajj, hát nyilván szólnék a privát bankaromnak, hogy állítsanak össze egy diverzifikalt befektetési portfóliót.
Aztán másnap ugyanúgy mennek dolgozni, mert szeretem csinálni.
Nem kizart, hogy idővel kicsit arrébb költöznénk, de semmi sürgető kiadás nincs.
Szóval, inkább a hozamra játszanék.
Korábban azt mondtam volna, hogy nem mondtam volna fel a munkahelyemen, de most úgy érzem, hogy nagyjából az első dolgom lenne... :)
A felét szétosztanám a legközelebbi családi körömben (szülők + testvérek), a másik felének egy részéből vennék egy nem fényűző, de szép kertes házat (de aztán az is lehet, hogy egy lakást, nagy erkéllyel), egy "átlagos" új autót, pár milliót elszórnék esetleg olyan dolgokra, amit szívesen kipróbáltam volna mindig, de sosem volt rá pénzem, a maradékot meg befektetném. A jelenlegi főnyeremény fele azért csak valamennyire visszafogott életvitel mellett tartana ki halálomig, plusz az élet azért hosszú távon unalmas lenne munka nélkül, szóval előbb-utóbb keresnék valami olyan hivatást, amit szeretek csinálni, de azért pénzt is keresek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!