Hol tudom megnézni, hogy 2010-ben októberében a Bitcoin értéke mennyi dollár volt?
Google-ben egy keresőmező van, másképp nem lehet keresni. Kulccsszó a lényeg, hogy pontosan mire keresel.
Ha beírod, hogy "cicás képek", akkor nem mutatja a bitcoin árfolyamát, viszont nagyon szép képeket láthatsz. Amennyiben "bitcoin árfolyam" írod be a keresőbe, akkor a bitcoin árfolyamát mutatja, amit kilistázhatsz egészen a létezésének kezdetéig (ytd).
Értem, én magyarul írtam be, lehet ez volt a baj, de így sem azt adta be amit én keresek . Ugyanis én arra lennék kíváncsi, hogy valóban 0,05 dollár volt e 1 BTC értéke.
?
"Hol tudom megnézni, hogy 2010-ben októberében a Bitcoin értéke mennyi dollár volt?"
pl. tradingview.com BTCUSD all time history index
2010 oct Open0,06 High0,20 Low0,01 Close0,19 USD
"Tehát 0,19 dollár volt 2010 októberében 1 BTC?"
Nem.
Ismered, hogy mit jelentenek az utolsó sorban szereplő szavak egy árfolyam esetében?
Szerinted ismerem?
Akkor nem kérdezném meg és megtalálnám. -.-"
Akkor röviden:
Csak az október 31-i utolsó árfolyam volt 0,19 USD. A hónapban az árfolyam 0,01 és 0,20 USD közötti értékeket vett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!