Jófogáson Foxpost-ra megrendelt, majd át nem vett küldemény után lehet valakit szankcionálni? Meg lehet egyáltalán találni a csomag megrendelőjét valahogyan?
2 napja van az automatában a csomagom. 1800ft volt a küldés. Tudom, hogy elvileg nem a világ összes pénze, de ha újabb 2 nap alatt nem veszik át, akkor visszaviszik a Foxpost raktárába, ahonnan 5 nap múlva újabb 1500-ért kapom csak vissza, ha addig a címzett ki nem váltja 2100-ért!
Amit nehezen hiszek el, hogy valaki ennyire nem ér rá, és még egy üzenetet sem tud írni, hogy késik!
És még azt is nehezen hiszem majd el, hogy abban az 5 napban mégiscsak kiváltja, ha addig nem tette...
Pont most adtam fel én is FoxPosttal egy cuccot amit jógogáson eladtam. Nekem ez az első, de pontosan ettől félek, hogy majd nem veszi át a vevő.
Szerintem egyébként semmit se lehet tenni ez ellen. Benne van a pakliban, és mi ennek tudatában adjuk fel a csomagot.
Nincs igazság ebben.
Kétszer utaltam előre mostanában és nem jött semmi.
Eladó részről pedig biztosított hogy az áru értékét már megkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!