Hogy vehetném rá a bolti eladókat, hogy kártyás fizetés esetén mutassák meg az összeget a terminálon?
Figyelt kérdés
Van ahol meg se lehet fordítani az eszközt.2023. szept. 28. 20:54
11/18 anonim válasza:
1. Jobb helyeken látszik. 2. Mondja az összeget. 3. Talán rá is kérdezhetnél. 4. Hallókészülék? Szemüveg? Másik bolt? :D
12/18 anonim válasza:
Viselkedj fenyegetően fizetésnél. Rángasd a fejed és tikkeljél. Adjál ki szürcsölő hangot és folyasd ki a nyálad. Ha már eléggé hatásosnak érzed a szereped, akkor közöld a kobolddal, hogy mutassa meg az összeget, vagy a pusztítás útjára lépsz.
13/18 anonim válasza:
7-es!
Mi neked a szánalmas?
Nem látod az összeget, amihez odaérinted a kártyádat, mert nem fordítja feléd a terminált. Egy hirtelen mozdulattal bedobja a kiadott cetlit a többi közé a kukába és nem neked adja oda. Otthon meg észreveszed, hogy az 5 ezer forint helyett 50 ezret vont le a bankszámládról.
Jártál már így? Ugye, hogy nem. Viszont szánalmasnak érzed. Gratulálok...
14/18 anonim válasza:
Mondd el udvariasan a proli eladónak, hogy látni szeretnéd az összeget, ha meg pofákat vág, esetleg azt is, hogy nem a te hibád, hogy csak ennyire vitte az életben, helyette nem tanulhattál.
15/18 anonim válasza:
14. mondja ezt agy alkesz gyári proli.
16/18 anonim válasza:
13. ha ostobaság fája ordítanál egész nap.
17/18 A kérdező kommentje:
Tanulságos, hogy nincs kérdés, amely alatt ne alakulna ki háború a válaszolók között :D
2023. okt. 18. 18:10
18/18 anonim válasza:
Ez nem is tanulságos, hanem inkább szomorú. Én áttértem arra, hogy a kérdezőnek inkább privátban válaszolok, mert annyi "nagytudású" válaszolgat és ugat be sokszor olyannak, aki az adott szakmában tevékenykedik évtizedek óta, hogy döbbenet. Egyik ilyen tevékenykedő lennék én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!