Komolyan lehet venni egy olyan osztrák céget ahol előre kell utalni (szerződéskötés után) a szállásra pénzt illetve paypal-ra kell utalni a pénzt?
Igen, sok szálloda kér előleget. Sok utazási iroda kér előleget.
De gondolom itt valami rabszolgaközvetítőre utalsz aki előre kéri tőled a munkáskaszárnya díját, igaz? Csak elfelejtetted megírni a kontextust. (Kontextus: a jelenség megítélése szempontjából lényeges körülmények)
Biztos hogy nem utalnek ppra penzt..
Siman atvernek.
Ha hivatalos ceg lenne akkor hivatalos bankszamlara kerne.
Bocsánat, a kontextus lemaradt.
Tudom egyébként mit jelent, nem tanulatlan vagyok max figyelmetlen és zöldfülü :)
Gyári munkáról lenne szó, üveggyár. És igen, munkaközvetítőcég kérte.
De meg is kaptam a válaszokat köszönöm.
Azzal indokolták a paypalt, hogy egyszer már visszaéltek a cég bankszámla adataival amiből rendőrségi ügy lett és a visszaélések megelőzése végett döntött így a cég....
Ordít róla, hogy kamu, de vészmadár se akarok lenni...
Aztan hogyan eltek volna vissza a bsz adatokkal.. nyilvan sehogy.
Ha leirom a bsz szamom ide, senki nem tud vele kezdeni semmit. Kb a hajara kenheti.
A szállásért szoktak előre kérni pénzt, ez nem újdonság, bár nekem új infó volt. Unokabátyám Németországban dolgozik, tőle előre kérték és még mindig ott van, nem verték át. Ezért tettem fel a kérdést.
Nem kell mindjárt leharapni az ember fejét mert kérdez valamit a gyakori KÉRDÉSEKEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!