Gokli kérdése:
Nekem van egy Ledger Nano X pénztárcám, amin„LIDO Staked ETH „volt. Megpróbáltam feltörni, de a 17.110.567 Block Confirmations-ból 153 nap után csak 1.096.627 ig jutott el az etherscan.io Hogyan tudom felgyorsítani?
Figyelt kérdés
A lekötés át változott „LIDO Staked ETH „-é
Amikor megbízást adtam a Staked feltörésére akkor nem tudtam hogy az átváltási árrnak mi jelentősége van.
Jelenleg az etherscan.io -n tudom követni az ethereum –om átváltását, de a 17.110.567 Block Confirmations-ból 153 nap után csak 1.096.627 ig jutott el. Ahogy számoltam csak 6 év után jutok a konjaimhoz.
#Ledger Nano X #LIDO Staked ETH #etherscan.io
2023. szept. 24. 20:00
1/1 anonim válasza:
A kriptoba az a jo hogy ezer fele keppen tudod elveszteni a penzed es egyedul te vagy a felos erte :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!