Nők, lányok! Hogyan lehetne ezt felgyorsítani?
Figyelt kérdés
Van valakinek olyan trükkje amivel a menstruáció rövidebb ideig tart mint amúgy? Nekem pl a nospatol kevésbé lett intenzív a vérzésem. Van még valami esetleg gyogyer, növény vagy bármi ami ezt rövidebb lefolyásúvá teszi?2023. jún. 24. 15:12
1/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszer*
2023. jún. 24. 15:12
2/7 qborka válasza:
Próbáld a pásztortáska teát úgy,hogy már előtte 3 nappal elkezded inni
3/7 A kérdező kommentje:
#2 És egy nap hányszor lehet belőle inni?
Te használtad már?
2023. jún. 25. 20:10
4/7 qborka válasza:
Azért ittam,mert nekem erős volt,azon segített,bár én csak akkor kezdtem el inni,amikor már megjött.
Éhgyomorra toktam 1 csészével, aztán napközben még egyszer
Borzasztóan rossz ízű.
Létezik kapszula is,az viszont drága és mintha kevésbé hatékony lenne.
+ Szedj több c vitamint vagy Rutascorbint.
5/7 anonim válasza:
Teljesen meg is szüntethető.
Ilyen a Depo-Provera injekció.
Nőgyógyász írja fel, mert ez egy fogamzásgátló.
Három havonta kell kapni, és nem csak a menstruáció szűnik meg teljesen, de természetesen minden velejárója.
Izzadás, pattanások, stb.
Én pl. fogytam vele 8kg-ot, úgy, hogy nem diétáztam.
Helyre billenti a hormonokat.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 azért ilyenhez nem folyamodnék. Anyámnak az szét barmolt mindent.. De azért köszi!
2023. jún. 27. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!