Az baj ha egy régebbi nyomtatvány másolatát töltöm ki és küldöm el levélben a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnak?
Figyelt kérdés
Érettségi után kaptam egy papírt, miszerint én igényelhetem az árvaellátást, ha tovább folytatom a tanulmányaimat. Erről a nyomtatványról készítettem egy másolatot, ez teljesen üres, nincs rajta semmilyen adatom se.(Ezt azoknak küldik akik még nem igényeltek korábban). A technikum után is kaptam egyet, ezen már rajta voltak az adataim (törzsszám, név, stb.) viszont ez elkeveredett. Így érdekelne, hogy ezzel mennyire törődnek, hogy a másolatot töltöttem ki vagy elég ha megvan az igazolás és ennyivel le van tudva.2023. szept. 24. 11:36
1/1 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy melyiket töltöd ki és küldöd be. Az a lényeg, hogy a kért adatok a MÁK birtokába kerüljenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!