Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyenkor??

XXX540 kérdése:

Mi a teendő ilyenkor??

Figyelt kérdés

Sziasztok

A főnökök elutazott szabadságra, szezon munkán vagyok egy hotelben Ausztriábab és ma van az utolsó napom, hétfőn jön vissza és talán kedden tudok haza menni,mert előbb csúnyán szólva bszik se megírni, a papirjaim de nekem kedden reggel időpontom van orvoshoz otthon már május óta.

Van bármi törvény amit felhozhatok, hogy legalább hétfőn álljon neki a papíroknak?

Máshol ha ilyen volt utánam küldtèk a papírokat és a pénzt utalták. De bennük egyáltalán nem bízom, nem egyszer akartak kibszni velem,és hallottam hogy ilyen esetben szeretik elfelejteni a szoba kaukciót utalni,ami 200€.

Olvasgattam a neten,de eddig nem sok érdemeset találtam hogy köteles-e az utolsó napom ezeket aláiratni és kifizetni engem.:/

2023. szept. 23. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
mert nem is köteles
2023. szept. 23. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért nem köteles?
2023. szept. 23. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a “kaukció”?
2023. szept. 23. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a teendő? Tanulni az esetből és normálisan ütemezni a dolgokat. Megvan a törvényi kerete, hogy mennyi idő alatt kell elszámolnia, nem a felmondás napjával ott sem, szerintem
2023. szept. 23. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam fel
2023. szept. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!