Kínaiaktól rendelt utánvétes GLS által kiszállított csomagban nem a megrendelt cipő volt hanem valami olcsó bóvli, kínai nem jelentkezett az emailre, vissza tudom szerezni még a pénzem?
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 12:21
11/14 anonim válasza:
Érdekes, én beírom az ecipőn, hogy mit akarok és kihozzák trendiség nélkül. A cipőboltban meg ülhetnék hiába, mert egyik cipőmárkát se árulják, akitől hajlandó vagyok cipőt venni
12/14 anonim válasza:
Ugyanígy jártam! Ma jött meg a sál a cipő helyett!
Én már a rendelés napján jeleztem az OTP- nek, hogy valószínűleg csalás áldozata lettem, mert levontak egy nagyobb összeget, mint amennyibe a cipő került volna.
Utánanéztem a neten, hogy mi van fent azzal az emailcímmel kapcsolatban ahonnan ők üzeneteket küldtek, a neten fent volt, hogy csalás és egy sálat küldenek a termék helyett.
Az emailcímek a következők:
cs@vmcustomer.com
auto2@vmcustomers.com
13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy engem az OTP kártalanított.
14/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok meddig fogja ezt tűrni a bank, hogy a sok digitális analfabéta hagyja átb*szatni magát, aztán hozzájuk megy kártérítésért sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!