Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi volt a legtöbb pénz,...

Mennyi volt a legtöbb pénz, amit feleslegesen adtál ki, és mire?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
Havonta befizetek ~27 szazalek adot, ami kb 1millio forint... Eleg fajo ertelmetlen kiadas...
2023. szept. 19. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Albérletre kiadtam már milliókat 10 év alatt, pedig kis helyeken laktam. Sajnos nincs pénzem sajátot venni.
2023. szept. 21. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
#12 a kérdés a felesleges költésekre vonatkozik. Vagy mindig üresen álltak a kibérelt ingatlanok?
2023. szept. 22. 06:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, de én kidobott pénznek érzem, hogy ennyit fizetek valakinek a kis garzonáért, inkább fizetném a sajátomat. De nem tudom, mert nem elég az önerőm, meg a fizetésem, hogy hitelt vegyek fel.
2023. szept. 22. 09:31
 15/18 anonim ***** válasza:
A tulajnak is vannak költségei a te kibérelt ingatlanoddal kapcsolatban, ideális esetben a szerződéskötéstől kezdve a folyamatos adminisztráción, ellenőrzésen, a lakás állagmegóvásán, az esetlegesen jelenkező komolyabb felújításokon át a kiürítés, újra meghirdetés stb. költségeiig... ráadásul azt a több tízmillió forintot ami a lakás értéke tarthatná értékpapírokban is, ami alsó hangon évi több százezres kiesés...
2023. szept. 22. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
4 éve lakok itt és semmit nem csináltak meg azóta sem a lakásban, mondjuk az előző albérletekben sem volt ez jellemző. A mosógépnek is letört egy része és azóta sem csinálták meg, hiába szólok nekik többször is. Persze lehet költözni, de benne van a pakliban, hogy máshol sem lesz jobb, mert Magyarországon nincs ez jól szabályozva.
2023. szept. 22. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Az szívás. Rendes szerződést kell kötni, amibe mindezek bele vannak foglalva. Persze ez sem garancia semmire, sok múlik a tulaj jóindulatán, ezzel egyetértek.
2023. szept. 22. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
600 ezret vezetésre, de végül nem sikerült megcsinálnom a jogsit.
2023. szept. 23. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!