Szerintetek melyik a legideálisabb beosztás?
Mi alapján gondolod, hogy gyárban dolgozom?Látszik, hogy fogalmad sincs a munka világáról, mert a gyárak 99%ban hétfőtől péntekig dolgoznak 8-12 órában(+ hétvége), és mint láthatod fent is én nem ilyen beosztásban vagyok.
A másik meg nyilván szerinted csak a közmunkást sütheti a nap munka közben?Nyilván vannak olyan munkák, ahol nem csak kint és/vagy bent van az ember...Ne menj emberek közé kérlek!
A HO nem beosztás hanem a munkavégzési helye... 🤦
Számomra az ideális az lenne, ha a havi 180 órámat olyan beosztásban dolgoznám le, ahogy én akarom, természetesen a megadott (havi) határidőket tartva, heti maximum 2 meetingen részt véve.
Ez esetben én úgy osztanám be, hogy 10-14 napig jól megtolnám a bringát, napi 12-14 órákat dolgoznék, ezzel le is tudnám a havi munka jelentős részét. A maradék 2-3 héten napi 1-2 órákat meetingelnék, elérhető lennék, kisebb dolgokat csinálnék csak, vagy még ennyit se és szabad lennék.
Ha pedig fontos a napi elérhetőség és a heti 5 nap jelenlét akkor hajnal-kora reggel 4-6 óra munka, hosszú szieszta, szükség esetén kora esti munkavégzés.
Az, amit magad osztasz be magadnak.
Ha valaki más osztja be az idődet, az már régen rossz, mert akkor nem vagy szabad ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!