Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legideáli...

Szerintetek melyik a legideálisabb beosztás?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom nincs olyan, de azért mégis na....Szerintem a két nap meló 2 nap pihenő.Én ebben a beosztásban dolgozom és tetszik.Dolgoztam 1 nap munka 1 nap pihi, de ott a szabadnap gyorsan elment és az sem volt szabad valójában.Szerintetek?
2023. szept. 17. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
#10: Nem én vagyok #7, de hol dolgozol? Hacsak nem közmunkás vagy napszámos vagy, akkor téged se süt a nap, amíg dolgozol. A fentiek alapján gyári meló, azt gondolod a neontól barnulsz le?
2023. szept. 17. 14:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Mi alapján gondolod, hogy gyárban dolgozom?Látszik, hogy fogalmad sincs a munka világáról, mert a gyárak 99%ban hétfőtől péntekig dolgoznak 8-12 órában(+ hétvége), és mint láthatod fent is én nem ilyen beosztásban vagyok.

A másik meg nyilván szerinted csak a közmunkást sütheti a nap munka közben?Nyilván vannak olyan munkák, ahol nem csak kint és/vagy bent van az ember...Ne menj emberek közé kérlek!

2023. szept. 17. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A HO nem beosztás hanem a munkavégzési helye... 🤦

Számomra az ideális az lenne, ha a havi 180 órámat olyan beosztásban dolgoznám le, ahogy én akarom, természetesen a megadott (havi) határidőket tartva, heti maximum 2 meetingen részt véve.

Ez esetben én úgy osztanám be, hogy 10-14 napig jól megtolnám a bringát, napi 12-14 órákat dolgoznék, ezzel le is tudnám a havi munka jelentős részét. A maradék 2-3 héten napi 1-2 órákat meetingelnék, elérhető lennék, kisebb dolgokat csinálnék csak, vagy még ennyit se és szabad lennék.

Ha pedig fontos a napi elérhetőség és a heti 5 nap jelenlét akkor hajnal-kora reggel 4-6 óra munka, hosszú szieszta, szükség esetén kora esti munkavégzés.

2023. szept. 17. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
4 napos munkahét, H-Cs, évekig úgy nyomtam.
2023. szept. 17. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Az, amit magad osztasz be magadnak.

Ha valaki más osztja be az idődet, az már régen rossz, mert akkor nem vagy szabad ember!

2023. szept. 17. 20:24
 16/17 anonim ***** válasza:
#12: Pont annyi hülyeséget sikerült újra összehordani, mint előtte....
2023. szept. 17. 21:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Mi ebben a hülyeség édes gyermekem?
2023. szept. 17. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!