Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átverhetnek az órásnál?

Átverhetnek az órásnál?

Figyelt kérdés

Van egy kínai órám amit elvittem egy márkafüggetlen óraszervízbe. Az óra kb 30 000 forintért rendelhető kínából.

Ami gyanús lett, hogy 2-3 hetes javítást ígértek 50 000 forintért.

Megtehetik azt, hogy rendelnek egy másik működő órát kínából és eladják nekem azt? :D És mivel ugyanúgy néz ki nem fogom úgy se észrevenni. Magyarul nem kellett rajta dolgozniuk semmit és még kerestek is vele, ráadásul van még egy nem működő órájuk is amit alapanyagnak felhasználhatnak.

Mi erről a véleményetek?

2023. szept. 14. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Simán megteszik
Ilyet nem csinálnak vállalkozások
13 szavazat
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Vagy a még szemetebb variáció, hogy mivel megrendelték kínából ezért visszaküldik az én nem működő órámat, hogy elromlott és még azért is visszakapják a pénzt :D
2023. szept. 14. 20:17
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Az a hülye, aki egy 30 ezres órát bead javítani 50 ezerért. Kb ennyi értelme van a kérdésnek is.
2023. szept. 14. 20:18
 3/21 A kérdező kommentje:
Eszmei értéke van számomra. Csak sajnos elromlott egy fél év alatt, és attól félek, ha rendelek megint kínából akkor megint el fog romlani. Ezért gondoltam hogy elviszem egy óráshoz ott értenek hozzá.
2023. szept. 14. 20:19
 4/21 A kérdező kommentje:
Tudom hihetetlen, hogy lehet egy olcsó dolognak is eszmei értéke. Elképesztő.
2023. szept. 14. 20:41
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
jézusom b#zdmeg
2023. szept. 14. 20:52
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Az órás max. annyit tud csinálni, hogy kicseréli benne a szerkezetet. De ha tényleg valami gagyi kínai cucc akkor abba egy másik gagyi kínai belső fog kerülni és ugyan úgy hamat tönkremegy.
2023. szept. 14. 21:05
 7/21 anonim ***** válasza:
20%
Lazán átcsesznek.
2023. szept. 14. 21:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

3.000.- egy óra szerkezet

a tanulás több százezer volt

most ki kell fizetni a tudásukat, a munkadíjat, alkatrész árát,

komplett órát felesleges rendelniük ...

2023. szept. 14. 22:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én vagyok a paranoiás :D Nincs bajom az 50 000 forinttal, csak a 2-3 hét furcsa :D Pont annyi idő amíg megérkezik kínából egy csomag.
2023. szept. 15. 00:54
 10/21 anonim ***** válasza:
9# meg pont annyi idő, amíg elvégzik a már folyamatban levő munkákat, + ha meg kell benne valami speckó alkatrészt cserélni, ami nem kapható Magyarországon, azt le kell gyárttatni/meg kell rendelni. Egy ugyanilyen gagyi komplett órát rendelniük nem érdemes, mert semmi garancia rá, hogy az hibátlan lesz.
2023. szept. 15. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!