Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennek az "onlinePénztárcának"...

Ennek az "onlinePénztárcának" van valami értelme?

Figyelt kérdés

Mindig kapom az e-maileket, hogy ennyi meg annyi kamatom érkezett. És van már rajta több tízezer forint "játékpénz". De beváltani ha jól emlékszem 10 000 Ft-onként 500-at lehet. Persze több mint a semmi, meg ez is kedvezmény, de valahogy nem érzek ingerenciát, hogy csak azért hogy ezt most elköltsem, milliókért, vagy legalábbis sok százezerért vásároljak.

Így van ennek értelme? Van aki csak amiatt kezd el céltalanul költekezni?

2023. szept. 12. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl jól jött, mikor a lakásfelújításhoz rendeltem cuccokat. 35 ezer forintra kaptam 1500 forint kedvezményt.

De csak ezért nem költekezek.

2023. szept. 12. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Fogalmunk sincs miket kapsz, nem olvassuk az emailjeidet.
2023. szept. 12. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez az online pénztárca gyakorlatilag egy 5%-os kupon. Csináltak hozzá egy körítést, hogy ennyi meg annyi pénz van az online pénztárcádban, de lehetne végtlen is, úgysem tudod mindet beváltani, mert nem vásárolsz annyit. Nyilván ugyan úgy, mint bármilyen más akciónak/kedvezménynek, ennek is van vásárlásösztönző hatása. Különben nem csinálnák, nem hülyék találták ki.
2023. szept. 12. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!