15 évesen NYÁRON csak kukoricát címerezni mehetek? (DIÁKMUNKA)
Csak épp az a bökkenő hogy diákmunkát betöltött 16. évtől vállalhatsz(ha 15 évesen valaki foglalkoztat az bűncselekmény)szülői beleegyezéssel!
Szülő nélkül 18 évesen vállalhatsz munkát.
Azt hogy mit és hol nincs életkorhoz kötve.
Nekem meg a barátnőm egy iskolaszövetkezet adminisztrátora és 15 évesen hivatalosan nem dolgozhatsz(legfeljebb azt mondják hogy hivatalos) az a tuti!!
Amúgy nincs életkorhoz kötve mit vállalhatsz!Akár szénbányába is mehetsz, de akár papírokat is fénymásolhatsz egy irodában.
Hát jó én hiszek nektek, de ilyen fürfediák meg diákmeloba aztmondják hivatalosan 15év felett lehet.Csak én ugytudtam h 15évesen kukoricát címerezni és gyümölcsöt szedni lehet jelentkezni és 16 évtől másra is.Köszi a válaszokat.
Többiek?:)
En egy szulo vok. A lanyom mar 22 eves. De amikor 15 volt, o maga kerte, h hadd dolgozhasson Bp-n, az Allee BurgerKing-jeben.
Felmentem vele Bp-re, egy Diak Szovetkezetnel elinteztuk a papirokat, tudoszurore kisertem, es masnap mar dolgozhatott is.
Felvette a rendeleseket, es penzt kezelt a kasszaban.
Nagyon buszke voltam/vagyok ra.
(Most egyetemre jar, s mellette az egyik gyarban tesztmernokkent dolgozik. 1 ev mulva ilyenkor mar diplomas villamosmernok lesz; de mar most is jol keres). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!