Melyik oldalon tudnék eladni használt,de jó állapotban levő,márkás cipőket?
Figyelt kérdés
Jimmy Choo és hasonlók. Akár külföldre is. Vinted megfelel erre a célra?2023. szept. 9. 10:41
1/7 anonim válasza:
Marketplace, Vinted, Jófogás, külföldieket nem tudok.
Viszont az a magán véleményem, hogy használt cipőkre nincs nagy kereslet, még gyerek témában sem. Azért az ki van taposva valahogy, tönkremehet tőle az ember térde. Pulcsinál vagy pólónál inkább lenne erre igény.
2/7 paradicsom31 válasza:
Vinted-del vigyázz nagyon, sok a csaló mostanában ott :(
3/7 anonim válasza:
Ez azért attól is függ mennyire használt. Megrendelted neten, mégsem tetszett, kényelmetlen. Nekem sajnos olyan is van, amit üzletben felpróbáltam, csak én hülye nem kötöttem be, és olyan mint a satu, mindezt 40k-ért, na most ezzel mit kezdjek?
4/7 anonim válasza:
Én a Sebastianoba vettem egy krém tűsarkút 25 ezerért és rá pár hónapra eltudtam adni 19 ezerért. Nem használtam, mert itthon tűnt fel hogy lötyög a lábamon.
Ha használt, akkor az tényleg nehezen fog menni. Én a gyerekem márkás cipőit 13-16 ezer ft-os cipőket, amiket 2-3 hónapig hord, nem tudom eladni. Pedig 2-4 ezer forintért raktam fel, de egyszerűen nem mennek el. Én amúgy gardobcserén adtam el a cipőm, de van akár a jofogas vagy a marketplace is.
5/7 anonim válasza:
Vinteden megpróbálhatod, de számíts rá, hogy még újszerű állapotban is csak gombokért megy el, legalábbis az eredeti árához képest, mert mindig van sok ember, aki fillérekért árul hasonlót.
6/7 anonim válasza:
#4 azért nem sok olyan hülye van, aki tízezreket kiad gyerekcipőért, amit maximum pár hétig tud hordani a gyerek, míg ki nem növi.
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok sóher a gyerekemre, neki is ugyanúgy megveszem a márkás cipőt, mint magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!