Tobb penzt adott a postas mint ami jart volna lehet belole
bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Postas hozott nekem penzt es el nezte ami a kis papiron volt
En nem is figyeltem csak mikor mar elment reg hogy tobbet adott mint amit kellett volna
Ebbol lehet nekem bajom ha nem adtam vissza?
Termeszetesen ha talalkozok a postassal szolni fogok neki csak addig is ha benn a postan eszre veszik tudni fogjak hogy nekem adott tobbet? Nem szeretnek ebbol bajt magamnak
A postás lesz bajban, mert az utolsó kifizetését nem fogja tudni teljesíteni.
A saját pénzéből kell majd a postán kiegészíteni.
2023. szept. 1. 13:04
2/12 A kérdező kommentje:
Oo istenem
Mindenfelekeppen szolni fogok neki mihanst talalkozok vele
Csak nem akartam en bajba kerulni ez miatt mert en tenyleg nem figyeltem
2023. szept. 1. 13:06
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg észre sem vette, amíg nem fog hiányként jelentkezni neki nem tűnik fel.
2023. szept. 1. 13:33
4/12 A kérdező kommentje:
Es ha eszre veszi?
Tudni fogja kinek adott tobbet?
2023. szept. 1. 13:35
5/12 A kérdező kommentje:
Eleg kis falu ahol elunk
2023. szept. 1. 13:37
6/12 anonim válasza:
Mennyi az az összeg, amivel többet kaptál?
Talán a postára kellene telefonálnod, hogy rosszul adott pénzt a postásotok.
Semmi bajod nem lesz, ha végül visszaadod neki.
Sima tévedés az egész a postás részéről is.
2023. szept. 1. 13:46
7/12 anonim válasza:
Tudni fogja kinek adott tobbet?
Nem, de majd te megmondod neki.
2023. szept. 1. 14:08
8/12 anonim válasza:
Aki pénzzel dolgozik az szokott hibázni. Legtöbb esetben utólag össze lehet rakni a dolgokat. Persze, nem mindig sikerül, de aki hosszú ideje ugyanabban a munkakörben van, az szerintem tudja, hogy milyen hibákat szokott véteni és ha nem párszáz forintos tétel, akkor napokig is eltöpreng rajta az ember. Szóval van rá esély, hogy magától rájön. Én pl rendszeresen elírok számokat. Ha valami nem stimmel, mindig azzal kezdem, hogy átnézem mit cseréltem fel. Van aki a nagy címleteket elkülönítve tartja, ha pl nem stimmel valami, akkor ez soha nem abból adódik, hogy nem jó helyre nyúltam egy visszaadásnál. A nagyobb kifizetések, a sokat fecsegő, kérdező ügyfél mindig megmarad a fejemben, mert a legbosszantóbb része a munkának, hogy kezemben a pénz és csak nyomja a kérdéseket. Hiába nem emlékszem pl az arcára, rengeteg apró részlet megmarad egy tranzakcióból. Szóval ha rutinosabb, akkor jó eséllyel rá fog jönni, hogy hol hibázott.
2023. szept. 1. 14:11
9/12 anonim válasza:
Van telefon a postán, vagy valaki biztosan tudja a postás mobil számát, nem?! Szólj oda, hogy ez van, bocs. Nem fogsz te sem, meg ő sem izgulni egész hétvégén.
2023. szept. 1. 14:19
10/12 anonim válasza:
Ahogy a nyolcas is írta, ha jelentős összeg, akkor gondolkodni fog rajta és rá fog jönni. Főleg, ha aznap nem volt sok kifizetése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!