Facebookon árult a srác focimezeket, előre utalva kifizettem 50.000forintot, mezt természetesen nem küldte több hónapos ígérgetés után sem, feljelentést szeretnék tenni. Mi a menete ennek? Mit vigyek a rendőrségre?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 09:48
21/26 anonim válasza:
akkor hajrá! menj a rendőrségre feljelenteni!
22/26 anonim válasza:
Sokan voltak már úgy, hogy azt hitték szerencsejátékkal degeszre keresik magukat és könnyedén visszafizetik a kölcsönkért vagy kicsalt pénzeket.
23/26 anonim válasza:
Van ezen a néven egy jólfésült gyerek, de már évek óta körözik csalásért.
24/26 anonim válasza:
Én 200 ezért vettem mezt, annyiért szívesen átadom.
25/26 anonim válasza:
#14 egy próbát megér, hogy szólsz a banknak, hívják vissza a pénzedet az elutalt számláról. Vigyél minden adatot infót, rendőrségi feljelentés papírt, visszakövetelő párbeszédeket.
Hátha...
Technikailag amúgy megoldható.
Írj rám priviben hátha tudok segíteni.
26/26 anonim válasza:
"El szerencsejátékozta a gyerek.. hittem neki, hogy ekkor és akkor utálja majd vissza"
Ha a pénz elment, attól még a mezt küldhetné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!