Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 445 ezer forintot hogyan...

445 ezer forintot hogyan törlesztenétek vissza 370 ezres fizubol?

Figyelt kérdés

Kocsim tönkre ment anyamektol 100-at mamamtol 300-at kértem kölcsön az autó szerelőnek meg logók 45 ezerel ez így 445 ezer keresek kb 370et ebből kb 270 marad havonta.

Szerintetek hogyan lenne érdemes vissza adni? Haladjak fontossági sorrendben és havi 100 ezrenként adogasam vissza vagy érdemesebb a teljes költő pénzem be áldozni 2 hónapig és hamar megszabadulni tőle?

Igazából nem kamatozik és a választás az enyém hogy hogyan törlesztem kivéve a szerelonél neki fizukor megkell adjam.

Ti mit tennétek? Melyik a bölcsebb megoldás?

2023. aug. 25. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerelőnek rögtön odaadod a következő fizuból a 45 ezret.

Aztán októbertől mamádnak havi 60 ezer, anyukádnak havi 20 ezer, így 5 hónap alatt visszafizeted. Ha nem sürgős nekik.

Én így csinálnám.

2023. aug. 25. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

270e-et félre tudsz tenni havonta, viszont nincs 445e ft spórolt pénzed? Csak remélni tudom, hogy csak most kezdtél dolgozni és az az első fizud életedben.

Amúgy minél előbb. 270ből 45 a szerelőnek, 100 anyudnak, marad 125 ami mehet mamádnak. köv fizuból 175 mamának.. és maradékot meg nem elvered, hanem félreteszed hasonló helyzetekre.

2023. aug. 25. 21:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát 1 éve dolgozom eddig nagyjából minden pénzem a kocsiba tettem..jogsi megvétel átírás szervíz így 2 millába van eddig most kezdtem volna félre tenni de közbe jött ez. Ha megszabadultam tőle utána a havi 270 nagy részét el fogom tenni
2023. aug. 25. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért ökörség autót venni. A világ pénzét beleteheted és mindig mélyebbre ránt, értéke pedig a nullához konvergál.

Egyébként ahogy az #1 írta, én is így csinálnám.

2023. aug. 25. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Autószerelőt mihamarabb, családtagokat pedig havi szinten a spórolt pénzből. Ha 2 hónap alatt ki tudod fizetni őket, az a legjobb.
2023. aug. 26. 06:00
 6/8 A kérdező kommentje:

4

Nekem tömegközlekedésel napi 4 óra lenne a munkába járás autóval 60 perc.

Nekem a szabadidő a legfontosabb dolog

2023. aug. 26. 09:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Tanácsokat amúgy köszönöm mindenkinek
2023. aug. 26. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel egesz evben az autódért dolgoztál, buktál 1 év szabadidőt hogy fenntarthasd.

4 óra alatt kiolvashatsz egy fél könyvet minden nap.:) ez is szabadido. Nezhetsz sorikat, chatelhetsz, stb.

Ellenben amikor vezetsz, az nem szabadidő.

2023. aug. 26. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!