Nyertem 10.000.000 Ft-ot egy műsorban de jelenleg nincs barátnőm, van egy házam, kocsim. Igy nincs mire költenem és szeretném befektetni, mibe érdemes manapság pénzt adni?
Wow..gratula.
Én, mint laikus, vennék egy pesti kérót, és kiadnám. Értéktartó, plusz 100%, hogy ki tudod adni albiba.
Gratulálok a nyereményhez!
Szerintem, elsősorban tényleg befektetni kellene, na jó azért szánj belőle valamennyit élményekre is, bár értelmesebb lenne a hozamok egy részét erre fordítani. Ma 10 millió forint sajnos nem sok pénz. Az ingatlanba fektetés baromság, kiadás céljából meg pláne (rokonom is ebben utazott, 3-szor 1 évre kivették a lakását, minden bérlő után komplett felújítást kellett csinálni: festés, szőnyeg- és bútorok cseréje, letört mosdókagyló, tönkretett háztartási gépek, eltört csempék, nem folytatom. Ő sem tette! Ja, és a hajdúszoboszlói fürdő melletti lakását sem tudja kiadni napi 2.000,-Ft/ fő-ért még főszezonban sem) !
Csak egy példa: emberek milliói élnek ma Magyarországon 20-30-40-50 milliót ( vagy akár ennél többet ) érő házakban miközben hónapról hónapra élnek, mindennapos anyagi problémáik vannak. Pedig lenne megoldás, pl. : ha eladnák a házukat, a pénzt „csak” bankba tennék és kamatos kamattal kamatoztatnák az bizony szép kis havi jövedelmet jelentene sőt évről évre többet. Lenne pénz albérletre, a mindennapi életre és aztán mindenre…..és idővel dolgozni se kellene minden áron.
Persze -mint mindennek- annak is van ára, hogy a pénzed bankba teszed vagy befekteted bármibe. Ha nem értesz hozzá, keress egy profit. Ő sem lesz olcsó, de meg fog dolgozni a pénzéért és meg fogja dolgoztatni a pénzed a te számodra is.
Egy kis segítség:
[link] (Mielőtt döntenél, iratkozz fel a hírlevelére, érdekes és mindenképp hasznos dolgokat fogsz olvasni.)
www.brokernet.hu vagy így: www.bankbroker.hu
sok sikert: Judit Klara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!