Nyertem 10.000.000 Ft-ot egy műsorban de jelenleg nincs barátnőm, van egy házam, kocsim. Igy nincs mire költenem és szeretném befektetni, mibe érdemes manapság pénzt adni?
Az ingatlan sem mindig jó befektetés, ez illúzió.
Lásd azt, ami az USA-ban ment. Az egész gazdasági válság oda vezethető vissza, hogy az USA-ban, felmentek az ingatlanárak, amire kitaláltak csomó jó dolgot, majd bezuhantak az ingatlanárak és mivel sok dolog épült rájuk, a hatás továbbgyűrűzött, amitől most kemény recesszióba jutott az egész világ.
Először is gratulálok!
A bankba nem túl szerencsés lekötnöd, mert: - kisebb a hozamod
Folyt köv.: - kisebb a hozam, de viszont bármikor hozzáférhető.
- kamatadó terheli a bankban lekötött pénzt
- befektetni célszerűbb lenne, de ne az interneten keresgélj rá, hanem egy szakember segítségét kérd, aki neked kidolgozza az igényeidre szabott program csomagokat.
- fontos: több cégtől kérj program csomagokat.
Ha gondolod segíthettek ebben....
iti
Gratulálok! (szörnyű érzés lehet:D)
Én csak azt javaslom, hogy nagyon gondold meg kinek adsz, mire költöd. Ha ügyes vagy, akkor ebből azért meg lehet alapozni egy korrekt jövőt. Aztán ha már a pénz neked dolgozik, akkor is rá érsz adakozni meg osztogatni, arra mindig lesz jelentkező. :)
Persze anyukád az más téma, én is biztos teljesítenék ilyen régi kívánságot édesanyámnak. De túl sok másra nem osztogatnám, az biztos. A lottónyertesek nagy része is pár év alatt eltapsolja/adakozza a könnyen jött nyereményt aztán alsóbb életszínvonalra kerül, mint lottó előtt. Szóval csak óvatosan... (nem véletlen a mondás, hogy ami könnyen jön, az könnyen mehet is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!