Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fel szeretnek mondani de igy...

Fel szeretnek mondani de igy megtegyem?

Figyelt kérdés

Van egy munkahelyem, amit utalok. Tobb oka van, az egyik peldaul, hogy az ev nagy reszeben arra kell koncentralnom egesz nap, hogy el ne aludjak az asztalomnal, annyira unalmas a munka vagy eppen pont annyira nincs mit csinalni. Aztan van kb 3 honap, amikor megszakadok, tobbszoros a felelosseg, a stressz es raadasul hetfotol vasarnapig, reggeltol estig bent kell lenni, konkretan csak aludni jarok haza.

A masik ok a kollegak. Van aki szimplan csak bunko, allandoan beszologat es mindegy milyen szepen vagy csunyan mondom neki nem hagyja abba. Van aki ugy tekint ram mint a beosztottjara, allndoan utasitgatna megmondja, hogy "ezt most hagyd abba, mert ez fontosabb sokkal" es ha "ellenallok" akkor jon azzal, hogy ez nem igy megy hogy en csak ugy figyelmen kivul hagyom masok mit kernek meg stb...

A kozvetlen kollegaim tobbsege pedig (akikkel egy irodaban dolgozom) allandoan kibeszelnek mindenkit. Meg eppen becsukodott mogotte az ajto mar mondjak a maguket. Valamit rosszul mond az ember vagy felreertik mar megy a hata mogott a susmus. Sot neha nem is varjak meg kimegy az illeto csak suttogva kibeszelik 3 meterre tole.

Mas munkam egyelore nincs. A tervem jelenleg az, hogy par evre kimegyek kulfoldre, zajlik a munkakereses,de egyelore meg semmi konkret nincs, csak igeretek. Latom eselyet annak, hogy ezek az igeretek meg osszel valora valnak (a tobb kozul az egyik legalabb biztos), de nem tetszik az otlet, hogy addig itt dolgozzak. Gyulolok minden nap bejarni ide es ugy erzem kiegtem es az esetek tobbsegeben a fejem vernem a falba mar annyira kesz vagyok attol, hogy "ma is bejottem, hogy ne otthon fogjam a port".

Ehhez hozzajon meg az is, hogy az orszag olyan szgeleteben dolgozom es elek, ahol az egyik legnagyobb a szegenyseg, szorakozasi lehetosegek nincsenek, a legkozelebbi varosba egy orat kell vezetni es mar az is idegesit, hogy ittragadtam.

Tehat a kerdes, hogy ilyen feltetelek mellett megtegyem most vagy varjak a felmondassal mig lesz biztos allas?

2023. aug. 23. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Várj a biztos állásra!
2023. aug. 23. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha külföld a cél, akkor szükséged lesz megtakarításra. Ha van annyi pénzed, hogy a célországban meg tudj élni bevétel nélkül több, mint 6 hónapig és olyan munkád van, amivel biztos gyorsan találsz melót, akkor mondj csak fel.
2023. aug. 23. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
De szívesen cserélnék veled, kérdező! Mit dolgozol és hol?
2023. aug. 23. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Tipikusan rossz munkahelyet választottál. Beszélj a főnökkel, hogy neked ez így nem tetszik. A kollégáid is tanusíthatnának egy kicsivel több tiszteletet. De amúgy nálunk is ez van, mindenki ordít mindenkivel, ha nem tetszik valami, 10 ember előtt, téged megalázva ordítják le a fejed, amúgy a saját kollégáid. Én csak azért viselem el, mert tudom, hogy a háromnegyedük hülye. Szerintem neked amúgy egy másik hely kellene, de azért sokat kell tenni. Az már előny, ha van jogsi, autó.
2023. aug. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!