Mostbethu89.com vélemény?
Valaki Instagramon nagyon ígérgeti hogy sok pénzt lehet keresni ha követem a lépéseit.
Azt mondja speciális algoritmusokat biztosít ehhez. Kissé homályos az egész, na meg persze leginkább gyanús. Már az is hogy a domain név csak 2 éve létezik, és fel kell majd töltsek pénzt regisztráció után.
Na ebbe biztos nem megyek bele, csak érdekelne más mit mond róla.
A weboldalról is minden adat rejtve van, hogy milyen cég van mögötte, stb.
Linkekkel még nincs probléma, a leggyakoribb probléma hogy könnyen be lehet csapni az embereket. Például nemrég kaptam egy linket ahol hatalmas nyereményt lehet kapni pár kérdés után, aztán átirányít egy weboldalra ami 99% úgy néz ki mint a rendes OTP bejelentkező oldal, csak éppen a link más. Na ennek sok ember bedőlne szerintem és simán "bejelentkezne", az is lehet hogy valóban bejelentkezteti, de a támadó megkapja az adatokat, mert az ő oldalán történt a bejelentkezés.
Webfejlesztéssel foglalkozok, egy weboldal nem fér hozzá semmihez ami a gépen található, és más weboldal által tárolt adatokhoz sem. Bár sosem tudni, előfordulhat itt-ott egy biztonsági rés, de ha rendszeresen frissítjük a böngészőt, nem sok az esélye hogy bekapunk egy olyat ami kárt tesz csak azzal hogy megnyitottuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!