Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, ha az...

Mit lehet csinálni, ha az internetes kereskedő cég nem térítette meg a visszaküldött termék árát?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy közjegyzőnél lehet fizetési meghagyást kezdeményezni, de ez aligha éri meg.
2023. aug. 19. 01:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8# Még annyi, hogy nem tudom mikor küldted vissza a terméket, azt írtad bőven 14 napja. Na most ez mit jelent, 16 napja, vagy 35? Nem mindegy. Sokára kapják meg, sokára könyvelik el, nincs ám ezeknél rend, lehet hogy rég odaért a csomag, kerülgetik egy sarokban, senki nem foglalkozik vele hogy mi az mert visszáru, ráérnek aludni rajta egyet kettőt, inkább a kiszállításokra mennek rá, viszárura is csak az sürgi nekik ami hibátlan.

Inkább csak kérdezz rá, mi van már, aztán kicsit megmozdul az ügy. De nyugi, vissza fogják utalni.

2023. aug. 19. 17:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Már rég, azóta kétszer írtam nekik, de a kici kínaiak valószínűleg nem is tudnak magyarul. Visszalinkelték nekem a visszáru nyilatkozatot, amit a csomaggal együtt elküldtem.
2023. aug. 19. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:

12# Arany szivük...

Kicsit mozgasd meg őket hogy iparkodjanak utalni is.

Egyébként amikor velem ez történt, volt egy olyan hátsó érzésem, hogy húzz@k az időt hogy ne kelljen utalni és feledésbe merüljön.

Mondd neg nekik, hogy nálunk azért ez nem így megy hogy lapítanak a pénzünkkel.

2023. aug. 19. 17:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Már a rendőrséggel fenyegettem meg őket, hátha az kellően ijesztő, már ha megértik egyáltalán. De lehet, hogy valami fogyasztóvédelmi szerv, békéltető testület az illetékes inkább.
2023. aug. 19. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
14# A nyelvi különbségek már nem tétel. Mindenhol van fordító program. Ez biztos hogy nem akadály. Szerintem csak elkeveredett a visszárud, vagy valami ilyesmi. Küldd el nekik újra a nyontatványt amit küldtek, és írd meg hogy már korábban visszaküldted a terméket. Biztos csak valami gubanc van náluk. Amilyen rendetlenek...
2023. aug. 19. 18:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Elküldtem a postai értesítést a kézbesítésről. Én nem vagyok ilyen jóhiszemű, hogy holmi elkeveredésnek értelmezzem.
2023. aug. 19. 19:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Kici kínaiak perfekt magyar válasza: "Azonnal kérni fogjuk a visszatérítését. A pénzt 7 és 10 napon belül kapja meg."
2023. aug. 24. 20:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagy keservesen visszautalták! Kemény harc volt!
2023. aug. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!