Hallottatok valamit a Forever Living Product cégről? Ha igen mit?
MLM cég. Számomra abszolút nem megfelelő.
Ugyanis egyrészt nem tudok rengeteg pénzt kifizetni a bármilyen termékekért, mert nincs akkora jövedelmem.
Másrészt nem vagyok alkalmas a hálózatépítésre, mert nem olyan a személyiségem.
Nem ítélem el és nem is csodálom, ez is a kereskedelem egyik formája.
22:06 Úgy kell neked. Látod, engem nem foglalkoztat, hogy te mennyit keresel (az sem, hogy mire alapozod, hogy én mennyit kereshetek, kötve hiszem, hogy ismernél); az sem foglalkoztat, hány MLM-es bemutatón jártál, meg az sem, hogy építesz-e MLM-üzletet. Magánügyed. Az foglalkoztat, hogy a kérdezőnek ostobaságokat válaszolsz, és nem szeretném, hogy dezinformáld. Ezért írtam meg neki, hogy miért nem érdemes az általad írottakra figyelnie.
22:39 Semmi gond azokkal, akik nem kezdenek el MLM-mel foglalkozni, mert mondjuk nem értik. Azokkal sincs gond, akik nem veszik meg az Amway fogkrémet. Az egyik ember rendelkezik egy információval, ami alapján mégis csak a drágábbnak látszó fogkrémet éri meg jobban megvenni. Ezt az információt a másikkal megosztja. A másik meg nem úgy látja, innen mindenki megy a maga útján, és normális emberek között ez el van rendezve. Ha viszont azon túl, hogy valaki nem épít MLM-üzletet, és még termékeket sem vásárol, még el is kezd MLM ellenes kereszteshadjáratot folytatni, akkor valami komoly gáz van vele.
Ha valaki feltesz egy búvárkodással kapcsolatos kérdést, mi értelme van annak, ha egy víziszonyos, milyen szörnyű dolog lemerülni oda, ahol megehetnek a cápák?
Ha valaki a hegymászásról kérdez, mi értelme van annak, ha egy tériszonyos, elmondja, mennyien haltak már meg a himalájában?
Nem kell szeretni a kutyákat, de ha valaki az ír szetterekről ír véleményt, nem a kutyafóbiás véleményére kiváncsi, hogy "jajj, ne vegyetek kutyát, mert büdösek, koszosak". Lehet, hogy a kérdező sem szereti a kutyákat, de a kérdése olyanoknak szól, akik szeretik és értenek hozzá.
Teljesen abszurdak ezek a válaszok, mégis sokan hasonlóan viselkednek, ha valaki az általuk nem értett MLM-mel kapcsolatban tesz fel kérdést. Aki zsigerből utálja az MLM-et, nem tud használható választ adni egy konkrét MLM céggel kapcsolatos kérdésre.
Ezek az emberek, köztük alighanem te is valamely MLM-üzlettel kapcsolatos rosszul sikerült találkozásuk folytán váltak ilyenné. Nem akarok tippelni, mi volt ez a találkozás, mert mindenkinél egy kicsit más a történet, de láthatóan megártott neked. Mint egy másik válaszolónak is írtam, egyáltalán nem zavar, hogy neked nem esett le (a te magánügyed), de a kérdező - meg akik ismeretlenül olvassák - figyelmét muszáj felhívni, hogy miért nem érdemes a véleményedre adni ebben a kérdésben.
Elárulom neked, hogy az MLM üzletépítés és az MLM ellenes kereszteshadjárat között van egy elég széles átmenet. Ide tartozik az emberek többsége. A két véglet között viszont van egy óriási különbség. Az üzletépítők kezében van egy nagyszerű eszköz, amit megoszthatnak azokkal, akiknek erre az eszközre van szükségük, míg az ellene hadakozók semmit sem érnek el ezzel a munkájukkal. A Colgate vagy a Persil nem fog téged sem a barátaid kifizetni azért, mert akárhány embert lebeszéltél az Amway, FLP vagy egyéb MLM-es termékek használatáról. Azt a pénzt (a tiédet is) a cég marketingszakembereinek fizeti ki, meg az óriásplakáthelyek tulajdonosainak, médiaügynökségeknek, akik szépen mossák az agyadat a tőled kapott pénzen, és te boldogan bambulod a TV-t, hogy de jó, hogy nem MLM :)
Egyébként ha egy MLM hálózatépítő és egy hozzá nem csatlakozó között megszűnik a barátság, mert ezt a mérhetetlen problémát nem tudták feldolgozni, akkor mindketten elveszítenek egy barátot, nem csak a hálózatépítő.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:39 vagyok.
Mindenki maga tudja, hogy mit bír elviselni, mihez van ambíciója. Én is voltam már Amway-es bemutatón is, s tényleg vannak olyan termékeik, amelyeket megéri használni. (Pl.: mosószer, amiből tényleg nagyon kevés kell, így hónapokra elegendő vagy víztisztító, fogkrém stb.)
Azt mondanám, hogy lehet, hogy úgy kellene kezdened, ha meg szeretnél ismerkedni, hogy néhány terméket ilyen FLP-sre cserélsz a háztartásodban (fokozatosan), s megfigyeled,hogy van-e hatása.
Amúgy, ha anyagilag úgy állnék, akkor lehet, hogy pusztán az egészség miatt, a természetesség miatt kipróbálnék egy-egy terméket, de csak a családon belül, nem árusításra.
Dönts magad, az ismerősöd, aki ajánlotta, biztosan megérti majd, hogy meg akarsz vele ismerkedni. Először legyél fogyasztó, aztán, ha bevált, akkor terjeszd is.
Én nem szeretek más emberekre termékeket tukmálni, ha nem kell, hát nem kell. Nem vagyok erőszakos típus. Ezért az ilyen embereknek nem is érné meg anyagilag. Ahhoz, hogy el tudd adni a terméket úgy kell terelnek a beszélgetést, hogy amikor szóba kerül, hogy ismeri -e , akkor úgy tudd felajánlani neki, hogy megmutatod, hogy ne tudja azt mondani, hogy nem ér rá.
Ehhez is kell egyfajta tehetség, s tényleg nincs meg mindenkiben.
Maga a cég egy utolsó MLM rendszerű mocskos szekta.Véletlenül pont tudom,hogy a magyarországi vezetők nagy része olyan senkiházi féreg,akik ez előtt az "üzlet" nincstelenek voltak,csak hát a sok hülye ember...
A termékeiket,amiket forgalmaznak nem ismerem,de csodát azoktól sem szabad várni.
A termékekről ez a véleményem vagyis itt vannak a tények az aloe-ról, de bármely más összetevőre rá lehet keresni
Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.
Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!